Sådan Vælger Du Længden På Dit Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Længden På Dit Snowboard
Sådan Vælger Du Længden På Dit Snowboard

Video: Sådan Vælger Du Længden På Dit Snowboard

Video: Sådan Vælger Du Længden På Dit Snowboard
Video: How to Choose a Snowboard & Snowboard Size 2024, Marts
Anonim

Ekstrem - dette koncept glæder øret for de mennesker, der kan lide at lade adrenalin i blodet og kildre deres egne nerver. Snowboarding er en af de sikreste og mest overkommelige muligheder for at organisere ekstrem rekreation. For enhver snowboarder er det længden af brættet, der bestemmer manøvredygtigheden på bøjninger og ned ad stejle skråninger.

Sådan vælger du længden på dit snowboard
Sådan vælger du længden på dit snowboard

Er det nødvendigt

At kende din egen højde og størrelse på dine fødder

Instruktioner

Trin 1

Gå til en specialbutik. Salgsassistenten vil sandsynligvis tilbyde dig at vælge ham i henhold til vækstparametrene. Snowboardet skal nå sin ejers næse (eller overlæbe). Men denne metode har en masse fejl, den har ret til at eksistere, men det anbefales stadig ikke at bruge den på grund af bias og den mulige forekomst af fejl.

Trin 2

Mål din egen højde, vægt, fodstørrelse på den mest nøjagtige måde. Et af de vigtigste kriterier er vægt. Bestyrelsen skal fordele menneskelig vægt effektivt, optimalt og jævnt. Der er to formler, hvor du kan vælge den rigtige længde på dit snowboard. For mænd skal du tage nummeret 136 og tilføje det med produktet af vægten og 0, 3. Kvinder skal tage nummeret 127 og også tilføje det med produktet af din egen vægt og 0, 4. Længden af snowboardet bestemmes af det resulterende svar.

Trin 3

Beslut på forhånd, hvordan, hvor og hvornår du skal gennemføre skiløb. For at hoppe og udføre tricks er den kortere version mere egnet til dig. Ved dyb snekørsel er det bedre at vælge et længere bord. Lange snowboards er mere fysisk krævende, mens kortere er lidt lettere at køre.

Anbefalede: