Sådan Vælges Længden Af skistave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Længden Af skistave
Sådan Vælges Længden Af skistave

Video: Sådan Vælges Længden Af skistave

Video: Sådan Vælges Længden Af skistave
Video: SKI POLES | How to find the right length? 2024, April
Anonim

Det er ikke nok at træne hårdt og hårdt for at lære at stå på ski, selvom dette utvivlsomt er en væsentlig del af succes. Dog skal der ikke være mindre opmærksomhed på valg af udstyr, lige fra behageligt sportstøj til stærke og passende pinde.

Sådan vælges længden af skistave
Sådan vælges længden af skistave

Instruktioner

Trin 1

Beslut dig for, i hvilken stil du planlægger at køre: det afhænger af, hvilken længde pind du skal vælge. Der er flere muligheder. Den første er den klassiske stil. Allerede fra navnet er det klart, at dette er en af de mest traditionelle stilarter. I dette tilfælde løber du overvejende langs to parallelle slagne spor ved hjælp af en af to bevægelsesmetoder - ikke-trin, skiftevis totrins eller samtidig et-trins. Hastigheden med denne stil er relativt lav. For en klassisk stil skal du vælge pinde, der er 25-30 cm forskellige fra din højde.

Trin 2

Overvej den anden mulighed - skøjteløb eller gratis. Som regel bruges det oftere til overclocking såvel som til at overvinde stigninger. Hvis du har til hensigt at erobre spor, der er rig på bakker, er det bedre at vælge de passende pinde, hvis længde beregnes efter formlen din højde minus 15-20 cm.

Trin 3

Bemærk, at disse retningslinjer gælder for voksne, mens der er en standardtabel for børn. Det viser korrespondancen mellem pindernes længde og barnets højde såvel som hans alder. Så hvis din baby allerede er fem år gammel, eller hvis hans højde er ca. 115 cm, er det bedre at hente pinde på ca. 85 cm i længden.

Trin 4

Køb stænger, der passer til din højde, hvis du lærer at stå på ski. I dette tilfælde skal du huske, at det er nødvendigt at fokusere på det faktum, at håndtaget på pinden er på niveau med albuerne. I gennemsnit kan vi sige, at en person med en højde på 160 cm vil være komfortabel med pinde på 1 m 10 cm

Trin 5

Kontroller, hvor behagelig du har det med dine valgte poler ved at udføre et par prøvebevægelser. Vær forsigtig, fordi tilgængeligheden af generelle anbefalinger ikke tager højde for dine individuelle egenskaber, og kun dine indre følelser hjælper dig med at træffe det rigtige valg og foretage et godt køb.

Anbefalede: