Sådan Vælges Skistave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Skistave
Sådan Vælges Skistave

Video: Sådan Vælges Skistave

Video: Sådan Vælges Skistave
Video: Valgfilm: STEEEEEEEEEEEM! Stem! Stem! Stem! Stem! 2024, Kan
Anonim

Valget af skistave er lige så vigtigt som ethvert andet udstyr. Selvom begyndere normalt er i stand til omhyggeligt at vælge deres ski og støvler i timevis, og valget af stave er begrænset til valg efter højde. De er ikke interesserede i detaljer - der ville være noget at stole på. Og børn køber generelt pinde længere end nødvendigt, så at sige, "til vækst." Men dette er forkert, fordi dine sportslige præstationer og ønsket om at forbedre dine færdigheder afhænger af, hvor kompetent du har valgt alt udstyr.

Sådan vælges skistave
Sådan vælges skistave

Instruktioner

Trin 1

Skistænger design. Valget af skistave skal startes, velvidende at de består af en skaft, et håndtag, en løkke til en arm, en fod og en spids.

Trin 2

Materiale. Stængerne er lavet af lette og holdbare materialer som kulfiber eller glasfiber. Men sådanne pinde bruges hovedsageligt af erfarne atleter og professionelle. For en nybegynder skientusiast er aluminiumspæle egnede.

Trin 3

Formen. Stangens skaft kan have en cylindrisk form eller være indsnævret mod bunden; i det andet tilfælde er stokken mere stabil på grund af forskydningen af tyngdepunktet opad.

Trin 4

Længde. I henhold til denne parameter vælges stængerne under hensyntagen til kørestilen. Hvis din stil er klassisk, skal polerne være 25-30 centimeter lavere end din højde. Hvis du skøjter, skal forskellen med din højde være 15-20 centimeter.

Trin 5

En kuglepen. Til fremstillingen anvendes plast eller skridsikre materialer, hvilket naturligvis er mere bekvemt. Kork og læder bruges også til at fremstille kuglepenne. Nu begyndte de at lave håndtag af anatomisk form med udsparinger til fingrene. Den øverste overflade af håndtaget er lavet bredt, så du kan læne dig på pindene.

Trin 6

Håndsløjfer. De er lavet af læder eller syntetiske materialer. Løkkens længde skal være sådan, at skiløberens hånd under bevægelsen ikke hviler på håndtaget, men ikke ligger på løkken.

Trin 7

Fod. Dette er den ring, som pinden hviler på. Det er fastgjort 5-7 centimeter fra enden af spidsen af pinden og er nødvendigt, så de ikke falder i sneen. Fodens diameter er forskellig: for tæt sne er den 4-5 cm, for dybt, løst "pulver" - 10-12 cm. Hvis du skal køre på sne, skal du vælge en diameter på 6-8 cm.

Trin 8

Tip. Det bruger hårdmetallegeringer, så håndter dine pinde forsigtigt, så du ikke kommer til skade. Det mest anvendte spidsdesign er den omvendte tilspidsning. For iskolde skråninger er det bedre at vælge en “savtakket krone”.

Anbefalede: