Sådan Forkorter Du Skistave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forkorter Du Skistave
Sådan Forkorter Du Skistave

Video: Sådan Forkorter Du Skistave

Video: Sådan Forkorter Du Skistave
Video: How to Cut Down Ski Poles 2024, April
Anonim

Længden af skistave er af største betydning for korrekt og sikker skiløb, så når du vælger stave, skal du være opmærksom på deres længde og styrke. Det er vigtigt at huske, at stænger til skiløber er forbrugsvarer, så du bør ikke vælge de dyreste modeller, ligesom du ikke skal være unødig opmærksom på stængernes materiale og konstruktion. Den virkelig vigtige parameter er længde.

Sådan forkorter du skistave
Sådan forkorter du skistave

Instruktioner

Trin 1

For at bestemme den passende længde på pindene skal du bare stå lige på gulvet og løfte pinden, mens vinklen på albuen ideelt set skal være 90 grader. Sandt nok står du i butikken på gulvet, så det giver mening at tage pinde 10-15 centimeter længere, især da de altid kan afkortes.

Trin 2

Prøv dernæst hjemme igen på længden af pindene, og afkort dem om nødvendigt til den ønskede længde. For at gøre dette skal du fjerne håndtaget ved første øjekast ser det ud til, at det ikke kan fjernes, men hvis du opvarmer enden af pinden, kan håndtaget let fjernes.

Trin 3

Til opvarmning kan du bruge enhver tilgængelig metode. For eksempel opvarm håndtaget med en hårtørrer, hold det i ovnen eller i en gryde med varmt vand (efter indpakning i en pose), du kan endda bare varme håndtaget op over gassen og konstant dreje det. Så snart plasten udvides, kan håndtaget fjernes, det vigtigste er ikke at dreje det for ikke at deformere plasten, men bare træk det forsigtigt af pinden.

Trin 4

Erfarne eksperter råder dig til først at lave et hak på pinden for at forstå, i hvilken dybde du skal bruge på håndtaget. Når håndtaget er fjernet, saves pinden til den ønskede længde og lægges tilbage på toppen.

Trin 5

Du skal have lim til en termisk pistol ved hånden, din egen lim kan være nok for første gang, men hvis det ikke er første gang du fjerner håndtagene, bliver du sandsynligvis nødt til at lime dem. Efter at have opnået polernes ideelle længde kan du sikkert gå på banen og prøve din skabelse.

Anbefalede: