Sådan Vælges En Snowboardmaske

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En Snowboardmaske
Sådan Vælges En Snowboardmaske

Video: Sådan Vælges En Snowboardmaske

Video: Sådan Vælges En Snowboardmaske
Video: Sådan vælges en forprogrammeret kørefunktion 2024, April
Anonim

Når du vælger en snowboardmaske, skal du stole på mange faktorer: ansigtsbeskyttelse, maskeform, komfort osv. Det viser sig, at det ikke er så let at vælge en maske, som det kan synes. Maskeens hovedfunktion er at beskytte øjnene. Hvad der er øjne for en snowboarder er ikke engang værd at forklare: hvis noget kan beskadige dine øjne, når det går ned - kan dette være katastrofalt for dig eller dem omkring dig.

Sådan vælges en snowboardmaske
Sådan vælges en snowboardmaske

Er det nødvendigt

Bestem de vigtigste faktorer for valg af maske

Instruktioner

Trin 1

Da hovedfaktoren er øjenbeskyttelse, er det umagen værd at straks identificere de emner, som masken hjælper med at undgå:

- vind;

- stærkt sollys (såvel som ultraviolet stråling)

- nedbør (regn, sne, isflak).

Trin 2

Du har længe vidst, at hovedet på en individuel person kan være forskellig fra andres hoved. Hovedreglen, når man laver masker baseret på ansigtets bredde, er at opdele sig i flere ansigtstyper. Således kan der skelnes mellem flere typer rammer:

- kvinde;

- for børn;

- generelt.

Trin 3

Du bør ikke dvæle ved hver type maskeramme, fordi det allerede er klart, hvilken maske der passer til en bestemt person. Men for dig selv skal du bemærke, at masken skal klæbe helt til overfladen af ansigtet: du vil mærke ethvert hul mellem ansigtet og masken ved første nedstigning. Tilstedeværelsen af allergivenligt skumgummi indikerer beskyttelsen af enhver hudtype mod forekomsten af allergier over for enhver del af masken.

Trin 4

Når du lægger en beskyttelsesmaske på dit hoved, skal du være opmærksom på næseåbningen: for stort tryk gør dig ubehagelig, og du kan forkorte den tid, der bruges på nedkørsler på grund af ubehag. Remmen skal være af tilstrækkelig længde og så bred som muligt. Når du bruger en maske sammen med en hjelm, skal du prøve at prøve begge tilbehør sammen.

Trin 5

Når du vælger en maske, skal du fokusere på et bredt udsyn gennem beskyttelsesglaset. En snowboarder har i modsætning til en skiløber brug for et overblik over pladsen ikke kun foran ham, men også til siderne. Det er også værd at være opmærksom på graden af kondens i brillerne, fordi overdreven tåge fører til en fuldstændig mangel på synlighed.

Anbefalede: