Sådan Vælges Størrelsen På Langrendski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Størrelsen På Langrendski
Sådan Vælges Størrelsen På Langrendski

Video: Sådan Vælges Størrelsen På Langrendski

Video: Sådan Vælges Størrelsen På Langrendski
Video: Тонкости работы со шпатлевкой. Различные техники. Инструмент. Ошибки. Секреты мастерства 2023, Oktober
Anonim

Langrend er almindeligt at betyde ski, der bruges til skøjteløb eller klassiske skiløb. De er lavet af forskellige materialer, der adskiller sig i stivhed og fastgørelsesmetoder. En vigtig faktor ved valg var og forbliver også det korrekte valg af langrendski.

Sådan vælges størrelsen på langrendski
Sådan vælges størrelsen på langrendski

Er det nødvendigt

  • - centimeter
  • - blyant og viskelæder
  • - skalaer
  • - et specielt bord.

Instruktioner

Trin 1

Der er tre anerkendte måder at finde den rigtige størrelse til langrend på. For at bruge nogen af dem skal du finde ud af din højde og vægt (eller parametrene for den person, du vælger sportsudstyr til).

Trin 2

Mål din højde. Hjemme skal du gøre dette med en centimeter og blyant. Stå barfodet mod væggen. Placer din blyant oven på dit hoved. Marker forsigtigt uden pres. Mål afstanden fra gulvet til hende. Brug en blød viskelæder til at slette skiferlinjen fra væggen. Du kan finde ud af din højde ved hjælp af en speciel enhed (for eksempel i en klinik) eller lige i butikken.

Trin 3

Find ud af vægten af den person, du vælger skiens størrelse for. Dette er nødvendigt for at navigere i tabellen samt for at vælge opgørelsen over den korrekte stivhed.

Trin 4

Den moderne valg af metode er i henhold til tabellen. Med sin hjælp ved at kende parametrene kan du købe ski til en person, der ikke kunne komme til butikken (for eksempel til et barn). Bare sammenlign højden og vægten, og find den ønskede højde.

Trin 5

Hvis kun højde er kendt, skal du tilføje 10-15 centimeter til dette tal. Den resulterende figur er den størrelse, du har brug for.

Trin 6

Når du ankommer til butikken ikke forberedt, og der ikke er nogen måde at tage målinger på, skal du bruge den mest elementære metode. Bed om en almindelig lineal, stræk din højre hånd op. Fastgør en lineal på spidsen af din ringfinger, og mål 10 cm ned ad armen. Fix dette punkt (f.eks. Vik dit ærme op til det). Skihøjden skal være op til mærket.

Anbefalede: