Sådan Bestemmes Størrelsen På Cykelrammen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Størrelsen På Cykelrammen
Sådan Bestemmes Størrelsen På Cykelrammen

Video: Sådan Bestemmes Størrelsen På Cykelrammen

Video: Ekstreme gulv er lava! Seniorspeiderspeider kontra junior! 2022, November
Anonim

Det er meget vigtigt at vælge den rigtige størrelse på cykelrammen, da ikke kun komfort og bekvemmelighed under kørsel, men også sikkerhed vil afhænge af dette. En yderligere komplikation er forskellen i betegnelser fra producenter - rammens størrelse kan angives både i inches ("), centimeter (cm) og konventionelle enheder (XS, S, M, L, XL).

Sådan bestemmes størrelsen på cykelrammen
Sådan bestemmes størrelsen på cykelrammen

Er det nødvendigt

  • - målebånd eller målebånd
  • - størrelse bord
  • - cykel.

Instruktioner

Trin 1

Vælg en mountain- eller bycykel i henhold til din højde i henhold til tabellen. Hvis din højde er på kanten af ​​de to anbefalede størrelser, skal du se, om designet inkluderer en stødabsorberende sadelpind. Da sadlen ikke sænkes helt ned, skal du vælge en mindre cykel, hvis den er tilgængelig

Trin 2

Til langdistancerejser skal du købe en cykel, den har et højt rør. Når du vælger en ramme, skal du ud over højden også overveje størrelsen på over- og sæderøret. Stå ved siden af ​​cyklen - afstanden mellem lysken og det øvre rør skal være mindst 5-8 cm (dette er især vigtigt for mænd)

Trin 3

Overvej alder såvel som højde, når du vælger en børnecykel (selvom hvis dit barn vokser hurtigere end gennemsnittet, skal du gå efter en større cykel). Det er meget praktisk at bruge cykler med mulighed for at justere sadlen og styret - i dette tilfælde vil udstyret vare mere end et år. Vær opmærksom på rammens form - jo lavere toprøret er, jo sikrere er turen, da barnet kan hoppe ud af sadlen i tilfælde af tab af kontrol

Trin 4

Til aktiv og ekstrem kørsel skal du vælge en mindre ramme end en stille tur på en flad vej, da en sådan cykel vil være mere smidig og håndterbar.

Trin 5

Hvis du er en tynd krop, skal du tage en cykel med stor størrelse for overvægt, det er bedre at vælge en mindre teknik - det bliver lettere at styre, sætte sig ned og gå af. Derudover betyder længden af ​​arme og ben noget: Hvis du har korte arme eller ben, er det bedre at købe en mindre cykel eller vælge en teknik med minimalt styrudhæng og evnen til at sænke sadlen så lavt som muligt.

Trin 6

Når du køber, skal du bede om tilladelse til at gå på cyklen og køre lidt. Rammestørrelsen passer muligvis til dig, men du vil føle ubehag, når du kører - i dette tilfælde nægter du at købe, stol ikke på det faktum, at du over tid vil være i stand til at vænne dig til en ubehagelig position.

Populær af emne.