Sådan Bestemmes Din Kropstype

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Din Kropstype
Sådan Bestemmes Din Kropstype

Video: Sådan Bestemmes Din Kropstype

Video: Har du en vond hemmelighet? - Informasjonsvideo om overgrep mot barn 2022, December
Anonim

Effektiviteten af ​​træning i gymnastiksalen afhænger direkte af det korrekt valgte træningsprogram. Derfor er det første skridt på vejen til det ideelle udseende at bestemme din kropstype.

Sådan bestemmer du din kropstype
Sådan bestemmer du din kropstype

Er det nødvendigt

  • - spejl
  • - målebånd;
  • - assistent.

Instruktioner

Trin 1

Tag dit tøj af og stå direkte foran spejlet. Se nærmere på din figur, og vær opmærksom på proportioner. Hvis du har en kort hals, et rundt ansigt, svage muskler, og der er en tilstrækkelig mængde fedt på dine lår og balder, så tilhører du den endomorfe kropstype. Lang krop, bredt bryst, veludviklede muskler hos repræsentanter for den mesomorfe type. De vigtigste kendetegn ved en person med en ectomorf kropstype er lange lemmer, kort torso, smalt bryst og skuldre.

Trin 2

Bestem typen af ​​din forfatning ved hjælp af Soloviev-metoden. Mål dit håndled på det tyndeste punkt. Hvis dit resultat er mindre end 15 cm for kvinder og 18 cm for mænd, har du en astenisk krop kendetegnet ved lange lemmer, en tynd hals og underudviklede muskler. Håndledet hos kvinder på 15-17 cm og hos mænd ved 18-20 cm indikerer en normosthenisk proportional kropssammensætning. Resultatet af mere end 17 cm hos kvinder og 20 cm hos mænd findes i repræsentanter for en hypersthenisk eller bredbenet fysik. Sådanne menneskers hofter og skuldre er brede, og benene er korte.

Trin 3

Bestem værdien af ​​den epigastriske vinkel. Stå overfor din hjælper. Udsæt din overkrop for taljen. Bed en hjælper om at placere hænderne på brystet, så spidserne på tommelfingrene mødes ved konvergenspunktet for det nederste tolvte par ribben. Resten af ​​fingrene skal ligge i mellemrummet. Inhalér dybt og bliv i denne position. Få din assistent til at bestemme øjet værdien af ​​den epigastriske vinkel dannet af de nedre ribben. Hvis værdien af ​​den epigastriske vinkel er mindre end 90 grader, så er din kropstype astenisk, hvis mere end 90 grader, så hypersthenisk, og hvis denne vinkel er rigtig, er du repræsentant for en normosthenisk figur.

Populær af emne.