Sådan Bestemmes Størrelsen På Alpine Ski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Størrelsen På Alpine Ski
Sådan Bestemmes Størrelsen På Alpine Ski

Video: Sådan Bestemmes Størrelsen På Alpine Ski

Video: Day 5 Run 1 | World Para Alpine Skiing World Cup | Veysonnaz 2019 2022, December
Anonim

Der er flere typer ski afhængigt af skiløbernes behov. Så bjergmodeller er primært designet til ekstrem skiløb på bjergskråninger. For begyndere, der ønsker at stå på ski ned ad bakke, anbefales det at vælge modeller til skiløb ved lave eller medium hastigheder.

Sådan bestemmes størrelsen på alpine ski
Sådan bestemmes størrelsen på alpine ski

Instruktioner

Trin 1

Derudover skal du være opmærksom på skiens blødhed. Jo mere blød, jo lettere er det at køre. Og tekniske fejl i løbet af ridning på bløde ski rettes hurtigt.

Trin 2

Sørg for at overveje størrelsen på dine ski. For at vælge den rigtige skal du kende dine "dimensioner" - vægt og højde. Hvis din vægt er i midten (højde minus 100 cm), skal du tage ski 5 cm kortere end dig. Hvis du er nybegynder eller under gennemsnittet, kan du vælge endnu kortere modeller.

Trin 3

Stol ikke for meget på sætningen "jo mere vægt, jo længere ski." Her er det nødvendigt at tage hensyn til skiens længdestivhed såvel som torsionsenheden (et mål for modstanden, som ski udøver mod torsionsbelastninger). De skal øges i direkte forhold til skiløberens vægt.

Trin 4

Nu til valg af skimodeller direkte. Alt er enklere her. Skiløb på små skråninger og store bjerge er markant anderledes. Ski til stejle skråninger skal være mere kraftfulde og stabile ved høje hastigheder. I dette tilfælde er det bedre at købe en universel model.

Trin 5

Jo højere skiløberne er, jo bredere udvalg af modeller og størrelser har han til rådighed: fra ski, der er 30-50 cm kortere end ejerens højde, til sving med maksimal hældning - fancarving; op til længere eksemplarer til skiløb på pister (10-20 cm mere end skiløberens højde).

Trin 6

Når du vælger skistøvler, skal du overveje parametre som størrelse, komfort og stivhed. Størrelsen bestemmes ved hjælp af specielle enheder - målere, som findes i mange specialbutikker.

Trin 7

Stive støvler skal vælges, hvis du planlægger at bruge dem i flere sæsoner for aktivt at forbedre dine færdigheder. Ved højere hastighed øges kontrolniveauet, hvilket blandt andet bestemmes af stivheden i bagagerummet.

Populær af emne.