Sådan Bestemmes Tyngdepunktet For En Ski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Tyngdepunktet For En Ski
Sådan Bestemmes Tyngdepunktet For En Ski

Video: Sådan Bestemmes Tyngdepunktet For En Ski

Video: Sådan Bestemmes Tyngdepunktet For En Ski
Video: HOW TO SKI WITH STYLE | 4 Tips To Inspire Your Skiing Style With Richard Amacker 2024, April
Anonim

Din sikkerhed under nedstigninger og opstigninger såvel som dit helbred afhænger helt af den korrekte installation af bindinger på dine ski. Ikke alle kan installere skifestet korrekt. Dette skyldes et vigtigt problem - bestemmelse af skiens tyngdepunkt, som din komfort på skiløb afhænger af.

Sådan bestemmes tyngdepunktet for en ski
Sådan bestemmes tyngdepunktet for en ski

Instruktioner

Trin 1

Vær opmærksom på, at moderne skibindinger generelt klassificeres som bløde, stive og halvstive. Uanset hvilket beslag du vælger, er det dog vigtigt nøjagtigt og korrekt at bestemme tyngdepunktet på ski til installation af dette meget beslag. Du skal ikke vælge bløde monteringer, de er ikke stabile, og for en nybegynder skiløber vil være meget problematisk, når du kører. Sådanne fastgørelseselementer anvendes praktisk talt ikke på nuværende tidspunkt. Skiløbere prøver at foretrække mere vellykkede, gennemprøvede og pålidelige stive eller halvstive bindinger.

Trin 2

Tag dine ski skiftevis, først den ene, derefter den anden. Vend skien med glidesiden opad.

Anbring en kniv eller en anden spids genstand, såsom en linjal, på en plan overflade, og hold den med din hånd. Placer en ski på kanten af dit objekt.

Trin 3

Flyt langsomt skien eller kanten under den, så den til sidst er i balance, dvs. at skien skal være vandret og ikke røre nogen af siderne på gulvet.

Trin 4

Marker med en pen, blyant eller kniv det balancested, der findes på forsiden (modsat den glidende) side af skien i form af en tegnet streg eller et punkt.

Trin 5

Tyngdepunktet for en ski bestemmes. Gør alt ovenstående med den anden ski.

Efter at have bestemt tyngdepunktet, fortsæt til næste trin - installationen af selve monteringen, som netop dette tyngdepunkt var placeret for.

Trin 6

Fastgør holderen i henhold til det markerede tyngdepunkt. Marker med blyant de steder, hvor monteringen monteres, installer dem.

Alt er klar. Kør med glæde og nyd vidunderlige øjeblikke.

Anbefalede: