Sådan Bestemmes Størrelsen På Ski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Størrelsen På Ski
Sådan Bestemmes Størrelsen På Ski

Video: Sådan Bestemmes Størrelsen På Ski

Video: Sådan Bestemmes Størrelsen På Ski
Video: Sådan sys en fluffy tyl nederdel 2023, December
Anonim

Skiløb er en af de mest almindelige vinterhobbyer. Succesen med at køre dem afhænger af det valgte udstyr. Skilængden bestemmes ud fra atletens højde og deres formål.

Sådan bestemmes størrelsen på ski
Sådan bestemmes størrelsen på ski

Instruktioner

Trin 1

Hvis du foretrækker det klassiske træk, skal skiene være 20-30 cm længere end din højde. Du kan bestemme længden af ski på en anden måde: du skal strække din hånd op og trække 10 cm fra den resulterende højde. Ski til skøjteløbstil er lidt kortere end for klassiske … 15-20 cm lægges til atletens højde. For begyndere kan skiløbere være endnu kortere.

Trin 2

Når du vælger ski til et barn, skal du huske på, at en stor margen i længden vil skabe ulejligheden ved skiløb. Overvej ikke kun højden på dit barn, men også alder og vægt. For yngre studerende bør længden af ski ikke være højere end albuen; for ældre studerende gælder de samme regler som for voksne. Vær opmærksom på barnets vægt. For børn, der vejer op til 20 kg, skal ski være ca. 70-80 cm, fra 20 til 30 kg - 90 cm, 30-40 kg - 100 cm. Hvis et barn lige er begyndt at ride, vil lange ski være en stor hindring.

Trin 3

Alpint skiløb er blevet meget populært i dag. De er repræsenteret af et stort udvalg af modeller. Afhængigt af typen af bevægelse er de opdelt i flere kategorier.

Trin 4

Racerski til professionelle kørere, designet til alpint skiløb på stejle sportsstier samt alpine ski til sportsslalom, skal være 10-15 cm kortere end atletens højde. I dette tilfælde skal slalomski forsynes med en lille gudeskæring (7-15 mm i radius).

Trin 5

Ski til skicross eller pister med en længde på 1200-1500 m med en omvej af forskellige figurer og signifikante højdeforskelle skal have en sideskæring med en radius på 17-21 mm. I dette tilfælde er længden af ski som regel lig med rytterens højde eller kan være kortere med 10 cm.

Trin 6

Udskæringsski designet til skråninger ned ad bakke skal være 65-68 mm brede på deres smaleste punkt. Deres længde skal være 15-20 cm kortere end skiløberens højde.

Anbefalede: