Sådan Bestemmes Størrelsen På Dine Skøjter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Størrelsen På Dine Skøjter
Sådan Bestemmes Størrelsen På Dine Skøjter

Video: Sådan Bestemmes Størrelsen På Dine Skøjter

Video: Sådan Bestemmes Størrelsen På Dine Skøjter
Video: How to Find Your Hockey Skate Size & Fit at Home 2024, April
Anonim

Når man vælger skøjter, står mange købere over for problemet med at bestemme den rigtige størrelse. Desværre er det umuligt at give specifikke anbefalinger i denne sag, da meget afhænger af skøjterne og deres formål. Men der er en regel: skøjterne skal sidde tæt omkring benet, men ikke klemme det. Kort sagt, benet skal være behageligt.

Sådan bestemmes størrelsen på dine skøjter
Sådan bestemmes størrelsen på dine skøjter

Er det nødvendigt

  • - papir;
  • - centimeter
  • - lineal
  • - en pen eller blyant.

Instruktioner

Trin 1

Start med at bestemme din sko størrelse. Dette er let at gøre. Husk hvordan din mor som barn lagde dig på et stykke papir og skitserede dit ben med en pen? Gør det samme, kun det anbefales at cirkulere begge ben, da de kan være forskellige i størrelse og bedre orientere sig på et stort ben. Tag derefter en lineal og mål fra din hæl til tommelfingeren.

Trin 2

Den resulterende værdi skal divideres med 2/3. For eksempel er sporets længde 26 cm, derfor (26x3) / 2 = 39. Denne værdi vil være størrelsen på foden.

Trin 3

Det er dog vigtigt at huske, at størrelsen på russisk fremstillede sko beregnes på denne måde. Hvis du vil købe udenlandske skøjter, er det vigtigt at huske, at for eksempel engelske skomagere måler fodstørrelsen i inches. For at gøre det nemmere for købere har alle større sportsartikelforretninger en speciel oversigtstabel mellem størrelserne på forskellige nummereringssystemer.

Trin 4

Glem ikke, at skøjter, som ethvert fodtøj, skal være egnet ikke kun i størrelse, men også i benets fylde. I det engelske system er skoenes fuldstændighed angivet med bogstaverne i det latinske alfabet fra A til F, små størrelser betegnes 2A - 6A, store - 2F - 6F. Der er også andre systemer til at betegne fuldstændigheden af sko, for eksempel WWW, WW, W, M, S, SS, SSS. For ikke at blive forvirret i disse definitioner er det nok at henvise til den tilsvarende tabel i butikken. Hvis der ikke er nogen, kan du spørge sælgeren.

Trin 5

Nogle virksomheder, der fremstiller skøjter, bruger deres eget system, der adskiller sig fra det almindeligt accepterede system til måling af skoens fylde. For eksempel, når du køber Riedell-støvler, skal du måle diameteren på benet på fodens bredeste punkt. Det resulterende antal centimeter skal divideres med 2,54 for at konvertere til tommer.

Trin 6

Fylden af GAM-støvler måles ved det fodaftryk, du tegnede for at bestemme din fodstørrelse. Ved hjælp af en lineal skal du bestemme afstanden på fodens bredeste punkt - omtrent på samme sted som når du måler fylde for Riedell-støvler, kun på et plan.

Anbefalede: