Sådan Fortæller Du, Om Dine Skøjter Er Slibede

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fortæller Du, Om Dine Skøjter Er Slibede
Sådan Fortæller Du, Om Dine Skøjter Er Slibede

Video: Sådan Fortæller Du, Om Dine Skøjter Er Slibede

Video: Sådan Fortæller Du, Om Dine Skøjter Er Slibede
Video: Hvordan du selv sætter et skateboard op - Justcool dk 2024, Marts
Anonim

Tillid og god skøjteløb kan kun opnås på skøjter med korrekt slibede knive. Sådanne øjeblikke på is som bremsning, glidning, udførelse af andre elementer og stabilitet afhænger af den korrekte slibning af skøjter.

Sådan fortæller du, om dine skøjter er slibede
Sådan fortæller du, om dine skøjter er slibede

Instruktioner

Trin 1

Prøv sidebrydning på is. Og hvis en eller begge fødder glider, er det tid til at skærpe skøjterne. Vær også opmærksom på, om benene adskiller sig i løbet af skøjteløb, og i så fald er skøjterne på skøjter ikke længere i meget god stand.

Trin 2

Vær opmærksom på, hvordan sparkene udføres, mens du ruller. Hvis de også viser tegn på glidning, er slibningen blevet dummere.

Trin 3

Udfør en drejning eller tænd for is og sørg for, at knivene følger stien til dine benbevægelser og ikke bryder af. Hvis der opstår fejl, bliver skøjterne ikke slibet på den bedste måde. Hvis de ikke findes, og drejningerne udføres glat, er der ikke behov for slibning.

Trin 4

Kør spidsen af neglen hen over knivene på dine skøjter. Hvis der forbliver ridser på neglen, er skarpheden på skøjterne god.

Trin 5

Se på knivene på dine skøjter ansigt til ansigt. Hvis bladets kontur er perfekt lige og danner formen af bogstavet "P", skal du skærpe skøjternes knive, og hvis du finder en rille, der ligner bogstavet "V" eller "U", så skærpes er ikke påkrævet for nu. Sørg også for, at niveauerne af de ydre og indre ribber er de samme i længden af skøjtebladene.

Trin 6

Tjek skøjteslibning på den traditionelle måde, som at kontrollere om en kniv er slibet i køkkenet - rør den med fingrene. Knivens kanter skal være skarpe, uanset om de er lige eller rillede. Det er værd at bemærke, at direkte slibning er meget mindre almindelig, men der er stadig et sted at være.

Anbefalede: