Hvordan Man Laver Makiwara

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Makiwara
Hvordan Man Laver Makiwara
Video: Hvordan Man Laver Makiwara
Video: Макивара! Лиото Мачида покажет нам этот традиционный японский инструмент, созданный для улучшения вашего удара! 2023, Februar
Anonim

Alle, der beskæftiger sig med kampsport, og især karate, ved, hvor vigtig regelmæssig træning er for at holde dig i kampform. Konstant træning af karatekas kan ikke være effektiv uden en særlig enhed til at øve strejker - makiwara. Du kan lave en bærbar træningsmakiwara, der kan bruges hjemme, i gymnastiksalen og endda udendørs med dine egne hænder.

Hvordan man laver makiwara
Hvordan man laver makiwara

Er det nødvendigt

  • - bildæk
  • - lang kæde
  • - to-tommer bolt
  • - et stykke træ
  • - 2 selvskærende skruer
  • - et stykke tæt læder
  • - lim / cement
  • - krog

Instruktioner

Trin 1

Forbered materialer til fremstilling af en makiwara - et gammelt bildæk, en stærk lang kæde (ca. 2 meter lang), en 50 mm bolt. med et ringhoved med møtrik og skive samt et stykke træ 2x15 centimeter, 60 centimeter langt. Du skal også bruge to selvskærende skruer, et stykke tykt læder 15x15 centimeter, stærk lim eller cement og en S-formet krog.

Trin 2

Fjern fælgen og midten ved dækket, efterlad en rund gummifælge. Læg en træblok hen over hullet i dækket, og skru den fast med gummien med bolte, og skru en bolt i hver ende af blokken.

Trin 3

Fastgør boltene med skiver og møtrikker på indersiden af ​​dækket. Du kan også fastgøre træet til gummiet ved hjælp af almindelige selvskærende skruer.

Trin 4

Nær en af ​​enderne af træblokken, der sidder oven på makiwara, skal du fastgøre en ringhovedbolt gennem dækket. Stram møtrikken med skive bagfra. Påfør en firkant på 15 cm med 15 cm cement i midten af ​​træblokken.

Trin 5

Du kan også bruge lim i stedet for cement. Indtil torvets overflade er tør, limes et firkantet stykke tungt læder eller gummi ovenpå. Før S-krogen gennem hullet i boltens ringhoved, og fastgør kæden til den frie kant af krogen.

Trin 6

Med krogen kan du ændre højden på makiwara ved at hænge den på en hvilken som helst overflade.

Populær af emne.