Hvad Er Yantra Yoga

Hvad Er Yantra Yoga
Hvad Er Yantra Yoga

Video: Hvad Er Yantra Yoga

Video: Hvad Er Yantra Yoga
Video: Введение в Янтра-йогу, теория и практика. Екатерина Кюппар 2024, April
Anonim

Der er lige så mange typer yoga, som der er manifestationer af en person. Hvilke af vores manifestationer bruger Yantra Yoga? Yantra Yoga er bygget på vores evne til visuelt at opfatte verden omkring os.

jantra
jantra

Ved hjælp af øjnene kan en person se alt, hvad der omgiver ham. Verden omkring os har visse egenskaber. For eksempel farveskemaet. Som yoga siger, bekræfter forskning inden for synsfeltet dette, den menneskelige hjerne reagerer mere ikke på farve, men på kontrast.

Når vi reagerer på kontrast og farveskala, opfatter vi således verden gennem vores øjne. Vi modtager en enorm mængde information gennem vores øjne.

Vi ser nogle smukke malerier, skulpturer. Når man ser på dem, kan nogle dybe strenge i vores sjæl reagere. Den skønhed, vi overvejer, tiltrækker os.

Noget andet, vi ser på, kan forårsage følelser af tristhed eller tanke. Dette antyder, at der utvivlsomt er en sammenhæng mellem hvad vi overvejer og mellem hvilke følelser vi oplever.

Baseret på denne mekanisme udledte de gamle vismænd følgende love. Hvis du ser på en figur, der som regel består af trekanter, linjer, firkanter, inskriptioner, så vil den fremkalde en vis følelse hos os. Som om vi kiggede på naturens skønhed.

Yantra er netop sådan en figur, et diagram. Ordet "yantra" oversættes fra sanskrit som et instrument. Yantra Yoga er et værktøj, som vores sind reagerer på.

Inde i os, som yoga siger, er der visse arketyper af form. Disse arketyper er indlejret meget dybt i nogle skjulte zoner i vores bevidsthed. Så snart det, vi ser på, og hvad der er iboende i os falder sammen, vågner disse interne mekanismer op. Udad manifesterer dette sig som en følelse.

Yantra Yoga er nøglen, der åbner låsen på vores indre enhed.

Anbefalede: