Sådan Slipper Du Af Depression Og Træthed Med Flyveyoga

Sådan Slipper Du Af Depression Og Træthed Med Flyveyoga
Sådan Slipper Du Af Depression Og Træthed Med Flyveyoga

Video: Sådan Slipper Du Af Depression Og Træthed Med Flyveyoga

Video: Sådan Slipper Du Af Depression Og Træthed Med Flyveyoga
Video: Rezivierende depressive Störung 2024, April
Anonim

Følelsen af flyvning og højde er altid betagende og driver triste tanker væk. Derfor elsker mange børn at svinge og klatre. Så hvorfor kan ikke depression og træthed behandles med "barnlige" metoder? Føles som en ubekymret sommerfugl med flyveyoga.

flyve yoga
flyve yoga

Husk, hvor dejligt det er at ligge i en hængekøje om sommeren og ikke tænke på noget. Og hvis du tilføjer jævn øvelse til dette? Hvis du vil slippe af med depression og træthed, kan du flyve yoga med et sæt asanas udført i en speciel hængende hængekøje. Hængekøjen er sikkert fastgjort til bunden af loftet, så du kan svæve og dreje som i et cirkus.

2201df99449c
2201df99449c

Hovedeffekten af flueyoga er at slappe af i ryggen og ryghvirvlerne, udvikle koordination, plasticitet og danne korrekt vejrtrækning og kropsholdning. I en hængekøje kan du ligge og slappe af, som i en kokon, eller bruge den som et reb eller et støttebælte i færd med at udføre kup og strækøvelser.

Ud over at slippe af med stress og tæthed i livmoderhalsen hjælper flyogayoga hurtigt med at tabe et par kilo, fordi alle muskelgrupper arbejder med enhver bevægelse i en suspenderet tilstand.

f49f2f82bf8f
f49f2f82bf8f

Som med enhver yoga fokuserer den første øvelse på afslapning og vejrtrækning. Så er der forskellige asanas til at strække musklerne, bøje og strække rygsøjlen. Den endelige asana er designet til at genoprette styrke og vejrtrækning. Hvert sæt øvelser vælges af instruktøren individuelt afhængigt af dit niveau af fysisk kondition, alder osv.

cf8d384dba3d
cf8d384dba3d

Hvis du agter at slippe af med depression og træthed ved hjælp af flyveyoga, ville det ikke være overflødigt at besøge en læge og tage et sæt tests for tilstedeværelsen af visse sygdomme.

Indikationer for at øve flyveyoga er: angst, søvnløshed, asteni, vegetativ-vaskulær dystoni, nervøs overbelastning, forkert kropsholdning, kronisk træthedssyndrom, stillestående processer i hofteområdet. Det er kategorisk umuligt at engagere sig i aerial yoga (det kaldes også anti-tyngdekraftsyoga) med nogen forskydning i vertebrale regioner, åreknuder, tromboflebitis, astigmatisme, hypertension, øget intrakranielt tryk, en stigning i skjoldbruskkirtlen, åreforkalkning og sygdomme af det indre øre.

Øvelser på fuld mave er ikke tilladt. Det sidste måltid skal være tidligst 3 timer før undervisning. Under menstruation eller forkølelse, selv med en let stigning i kropstemperatur, anbefales det at tage en pause.

Anbefalede: