Sådan Slipper Du Af Cellulite Med Motion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Cellulite Med Motion
Sådan Slipper Du Af Cellulite Med Motion

Video: Sådan Slipper Du Af Cellulite Med Motion

Video: Sådan Slipper Du Af Cellulite Med Motion
Video: How to Get Rid of Cellulite | Full Workout for Butt & Thighs 2024, April
Anonim

At slippe af med "appelsinskal", hvis kroppen er tilbøjelig til at dannes, er ikke så let. Cellulite bekæmpes ved hjælp af specielle diæter, cremer, massage og selvfølgelig fysiske øvelser, uden hvilke det simpelthen er umuligt at opnå mærkbar succes i denne kamp.

Sådan slipper du af cellulite med motion
Sådan slipper du af cellulite med motion

Instruktioner

Trin 1

Hvis du beslutter dig for at slippe af med cellulite i problemområder, bør du ikke vælge de sportsgrene, der er forbundet med overbelastning af musklerne i benene og stress på venerne og leddene. Disse inkluderer for eksempel aerobic, volleyball, basketball eller tennis. Du har brug for moderat kardioøvelser, der kan forbedre mikrocirkulationen i blodet, inklusive i "cellulite" -områderne, så fedtsyrer forbrændes hurtigere og dit volumen falder.

Trin 2

For at øvelserne skal bære frugt, skal du starte dem med opvarmning af musklerne, så får du ingen mikrotrauma. For at komme i gang skal du lave enkle øvelser (du skal gentage dem 20 til 50 gange), såsom squats, bækkenrotationer, hoppe på tæer, lunger fremad og til siden, gå på plads, bøjning. På dette tidspunkt er det vigtigt for dig ikke at overdrive det. Øvelser behøver ikke udføres, før knæene ryster eller har smerter. Du skal bare føle, hvordan dine muskler er inkluderet i arbejdet. Derefter kan du lave disse øvelser.

Trin 3

Spring reb i et kvarter. Hvis du er træt, kan du hvile ved at skifte fra fod til fod eller gå lidt. I intet tilfælde skal du sætte dig ned eller ligge. Når du vænner dig lidt til rebet, skal du øge tiden til at udføre springene, men lidt efter lidt op til 45 minutter. Så fald gradvist denne gang.

Trin 4

Drej gymnastikbøjlen (hula-bøjlen) i 15 minutter hver dag. Dette er en meget god måde at slippe af med overskydende ophobning omkring din talje og hofter. Udfør ikke ringøvelsen i mere end et kvarter.

Trin 5

Liggende på ryggen, bøj knæene og læg dine hænder på bagsiden af dit hoved. Løft langsomt din overkrop og forsøg at stramme dine mavemuskler og balder. Skuldrene og bagsiden af hovedet er afslappede. Når du hæver din torso til 45 grader, skal du tælle 10 sekunder og langsomt sænke dig selv ned. Øvelsen gentages 20 gange.

Trin 6

Startpositionen er den samme som i forrige øvelse. Derefter skal du placere venstre skinneben på højre knæ og langsomt rejse dig op. Sænk din krop og ben efter 10 sekunder. Udfør øvelsen 20 gange, skift derefter ben og gentag alt.

Trin 7

Udgangspositionen er den samme: du ligger på ryggen med dine ben bøjet i knæene. Løft dine ben og skuldre på samme tid, og drej derefter, så albuen på din venstre hånd berører knæet på dit højre ben, og derefter omvendt - med albuen på din højre hånd rører det venstre knæ.

Trin 8

Liggende på ryggen, luk fødderne på begge ben og prøv at strække dine ben op i denne position. Du vil mærke spændingen i lår og balder - dette er hvad du har brug for. Sænk dine ben. Gentag øvelsen 20 gange.

Trin 9

Fra den forrige position skal du sænke knæene til højre og derefter til venstre og prøve at røre gulvet med dem. Gentagelse - 20 gange.

Trin 10

Når du sidder på gulvet, skal du prøve at bevæge dig fremad på bunden ved skiftevis at bevæge dine højre og venstre ben. Denne bevægelse kan bringe et smil, men det er meget effektivt til at forbedre udseendet af den del af kroppen.

Trin 11

Placer dine fødder fra hinanden på skulderbredde. Tag håndvægte, der vejer mindst 1,5 kg, i dine hænder (du kan bruge vandflasker af plast) og hold dem tæt på dine skuldre. Begynd langsomt at sidde på huk uden at ryste. Prøv at holde ryggen lige. Gentag squat 12 gange. Efter to til tre uger skal du ændre træningssættet, så musklerne ikke vænner sig til dem.

Trin 12

Brug desuden kraftfulde midler såsom løb, cykling og svømning for at bekæmpe cellulite. Under påvirkning af brystslag og sommerfugleslag forsvinder din cellulite, som om den aldrig har eksisteret.

Anbefalede: