Sådan Slipper Du Af Cellulite

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Cellulite
Sådan Slipper Du Af Cellulite

Video: Sådan Slipper Du Af Cellulite

Video: Sådan Slipper Du Af Cellulite
Video: Sådan slipper du af med cellulite (jo, den er god nok) 2024, April
Anonim

Mange kvinder er fortrolige med fænomenet cellulite. Uklare fordybninger på huden, især på balder og lår, ledsager ikke altid overvægt. Individuelle fedtceller samles i klynger og presses mod de øverste lag af huden indefra, hvilket skaber det typiske "appelsinskal" -udseende.

Sådan slipper du af cellulite
Sådan slipper du af cellulite

Instruktioner

Trin 1

For at slippe af med cellulite skal du justere alle dine livsvaner til en langsom og lang proces med kamp for ideelle former. Juster din diæt, så den er fedtfattig, usaltet og salte. En rensende diæt hjælper dig med at komme ind i et nyt regime. Spis f.eks. Kun dampede grøntsager i en hel uge efter kl. 14, drik mineralvand og grøn te.

Trin 2

Sørg for at gå i sport 2-3 gange om ugen: fitness, svømning, fitnesscenter, aerobic eller andre. Træn dine lårmuskler derhjemme. Prøv dette: tryk ryggen mod væggen, bøj knæene, og bliv i denne position så længe som muligt. På overfladen ser det ud til, at dette er lettere at opnå, end det faktisk er.

Trin 3

Her er et par øvelser til for at styrke dine lår og gluter: Stå med din vægt på din højre fod, træk din navle op til rygsøjlen, og læg dine hænder på dine hofter. Bøj dit venstre knæ og løft det, så din venstre fod er bag din højre ankel. Holder balance, indånder og stiger op til tæerne. Når du ånder ud, skal du sænke dig ned. Gentag i 30 sekunder, og skift derefter ben. Denne øvelse retter sig mod ryggen på benene og glutes og er en fremragende øvelse for gluteus maximus. Kom på alle fire, hænder i skulderhøjde, knæ under dine bagdele. Ret dit højre ben tilbage, placer din fods tå på gulvet. Med din navle op til rygsøjlen, inhalér og løft dit højre ben opad, og føl spændingen i din bagdel. Når du ånder ud, skal du sænke dit ben. Gentag øvelsen med dit højre ben i 30 sekunder, og skift derefter dit ben.

Trin 4

Tag 15 minutter af dit eget anticelluliteprogram hver morgen: børstemassage - skiftevis brusebad - gnides i anti-cellulitecreme. Massage dagligt med en naturlig børste i små cirkulære bevægelser fra knæet opad. Når du tager et variabelt brusebad, skal du lede en strøm af varmt og køligt vand til problemområderne. Før hende fra fødderne op og start med højre ben. Efter en let morgenmad, lav en knivmassage af problemområder. Det består i at klemme let i huden med fingrene.

Trin 5

Moderne anticellulitepræparater indeholder en lang række planteekstrakter, æteriske olier og koffein. Påfør dem to gange om dagen efter massage og brusebad, for efter disse procedurer er huden særlig modtagelig for virkningen af aktive ingredienser.

Trin 6

Når du tager et bad, skal du tilføje produkter med mineralsalte eller tangekstrakter til vandet.

Trin 7

Gennemgå flere professionelle procedurer i salonen: anti-cellulitemassage, lymfatisk dræning eller thalassoterapi - behandling med havprodukter. De vil give hurtige synlige resultater, og den første succes vil skubbe dig til yderligere aktive handlinger i kampen mod cellulite.

Anbefalede: