Sådan Slipper Du Af Rumpen Med Kost Og Motion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Rumpen Med Kost Og Motion
Sådan Slipper Du Af Rumpen Med Kost Og Motion

Video: Sådan Slipper Du Af Rumpen Med Kost Og Motion

Video: Sådan Slipper Du Af Rumpen Med Kost Og Motion
Video: HØJSKOLE HACK: Myter om sundhed, kost og motion 2024, Kan
Anonim

Skinkerne er et af de mest problematiske steder for piger med en pæreformet figur, når underkroppen i første omgang er fed. Du kan slippe af med overskydende fedt i præsterne ved hjælp af velvalgte øvelser og korrekt ernæring til vægttab.

Sådan slipper du af rumpen med kost og motion
Sådan slipper du af rumpen med kost og motion

Diæter til balderne

På Internettet og i alle slags artikler i kvindeblade om vægttab kan du finde mange specielle kostvaner "til præsterne", "til maven", "til en tynd talje." De lover, at hvis du fjerner visse fødevarer fra din diæt, så vil en bestemt del af kroppen tabe sig. Og forskere og ernæringseksperter har længe bevist, at det er umuligt at fjerne fedt lokalt. Når kroppen får færre kalorier end forbrugt, begynder overskydende fedt langsomt at forsvinde: det nedbrydes for energi. Dette er en mere eller mindre ensartet proces: alle dele af kroppen taber sig på samme tid. Men da alles struktur er forskellig, ser det ud til, at fedtet nogle steder forsvinder hurtigere end andre. Dette forklares ved, at det i nogle dele af kroppen simpelthen er mindre. Derfor problemområder, hvor de fleste ekstra pund akkumuleres i overensstemmelse med de individuelle egenskaber ved kroppens struktur, de taber sig til en ideel tilstand i sidste omgang.

Alt dette betyder ikke, at det er umuligt at fjerne fulde balder ved hjælp af en diæt. Du skal bare tage i betragtning, at fedt forsvinder jævnt fra hele kroppen: både arme, talje og mave taber sig. Og piger med fulde ben og store præster vil først og fremmest mærke til disse ændringer, da de af natur har en lille overkrop. Buttocks vil i dette tilfælde helt slippe af i sidste omgang.

Der er ingen specielle kostvaner til præster. En velstruktureret, ordentlig diæt, der skaber et kalorieunderskud, vil føre til gradvist vægttab. For ikke at tjene helbredsproblemer og få alle de nødvendige stoffer, skal du spise varieret og sundt og ikke blindt følge strenge begrænsninger. Giv op sødt, fedtet, salt, røget, stegt, tilføj flere grøntsager og frugt til kosten og overvåg dit kalorieindtag: der skal være mindre af dem, end du bruger.

Øvelser til bagdelene

Ved at kombinere specielle øvelser til bagdelene med den rigtige ernæring kan du opnå succes meget hurtigere: mens kostvaner befri dem for fedt, vil træning holde musklerne stærke og tonede. Hvis sport ignoreres, vil en tyndere røv se slap ud, uelastisk, hængende og fyldigere i sammenligning med stærke bagdel med samme volumen.

De bedste øvelser for gluten er squats. Det er vigtigt at lære at squat korrekt: fødderne skulderbredde fra hinanden, squat til parallelle hofter med gulvet, butt skal sættes tilbage, som om man prøver at sidde på en imaginær stol. Du er nødt til at mærke spændingen i balderne og forsøge at indlæse dem først, ikke benene.

Lunges hjælper med at stramme røvet godt: først uden vægt og derefter med vægt. For mere atletiske og fysisk stærke kvinder kan følgende øvelse anbefales: hopper i en squat. Det indlæser gluteus medius musklerne, som former de smukke balder.

Lig på ryggen og bøj knæene, løft din røv, indtil din torso er helt udstrakt. Klik på dine bagdele øverst. Prøv at stamme din røv om dagen - for eksempel i kø i en butik, på offentlig transport.

Anbefalede: