Sådan Mister Du Din Mave Med Motion Og Diæt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mister Du Din Mave Med Motion Og Diæt
Sådan Mister Du Din Mave Med Motion Og Diæt

Video: Sådan Mister Du Din Mave Med Motion Og Diæt

Video: Sådan Mister Du Din Mave Med Motion Og Diæt
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2024, Kan
Anonim

En flad mave er smuk. Det skammer sig ikke for at vise det i gymnastiksalen eller på stranden, det danner ikke en grim rulle over bæltet af tynde jeans. Stærke mavemuskler tiltrækker ikke kun opmærksomheden fra det modsatte køn, de giver pålidelig beskyttelse af de indre organer, hjælper med at trække vejret korrekt og understøtter lænden. Med et ord er der mange grunde til at sætte orden på din mave.

Sådan mister du din mave med motion og diæt
Sådan mister du din mave med motion og diæt

Instruktioner

Trin 1

Forsøg ikke at tabe dig så hurtigt som muligt. En streng diæt er altid meget stress, og din krop reagerer på enhver stress på samme måde - den begynder at skabe energireserver i form af fedtaflejringer. For at processen med at miste fedtceller skal begynde, er det nok at reducere kalorieindtag med 10-15%.

Trin 2

Spring en solid middag over. Musklerne er afslappede under søvn, og en fuld mave strækker mavevæggen og negerer alle diæter. Det sidste måltid skal være omkring to timer før sengetid. Det bedste valg er en lille portion magert protein med grøntsager og et glas kefir. Grød og pasta spises bedst om morgenen, så de langsomme kulhydrater, de indeholder, giver dig mulighed for at leve fredeligt indtil frokosttid.

Trin 3

Den bedste måde hurtigt at få orden på alle mavemusklerne er hængende benløft på baren. Når du udfører denne øvelse, arbejder både rectus abdominis musklerne og den nedre presse aktivt, og de skrå muskler udfører yderligere arbejde som stabilisatorer. Hvis denne øvelse er vanskelig for dig, fordi du ikke kan holde din krop hængende i lang tid, skal du bruge håndledsremmene.

Trin 4

For en utrænet mavemuskulatur skal du begynde at hæve benene, og derefter trække dine hofter op til brystet og rette dine bøjede ben. Gå tilbage til startpositionen ved at udføre bevægelserne i omvendt rækkefølge. Lav benløft på baren. Arbejde på vægbjælkerne giver ekstra støtte til ryggen og reducerer belastningen.

Trin 5

Læg ansigtet opad på en gymnastiksmåtte. Bøj dine ben og spred dem lidt. Placer dine hæle godt på gulvet. Stræk armene frem mellem dine knæ, løft dine skuldre fra måtten og træk din krop bag dine hænder. Se foran dig og læg ikke hagen mod brystet. Lav tre sæt med 12-15 reps.

Trin 6

Lig på din højre side på en gymnastiksmåtte. Bring dine ben sammen og ret. Placer dine fødder oven på hinanden. Løft overkroppen let, hviler på underarmen på din højre hånd. Løft begge ben op uden at bøje dine knæ eller sprede dine fødder. Udfør 15-20 løft og rul på den anden side for at arbejde skråningerne på venstre side.

Trin 7

Det er svært at slippe af med fedt et bestemt sted. Det forsvinder normalt kun fra hele kroppen som helhed. For at gøre dette skal du tilføje aerob træning til din diæt. At løbe i et gennemsnitligt tempo er den bedste øvelse til forbrænding af fedtbutikker. Kør 40-50 minutter tre gange om ugen. Processen med lipiddestruktion starter trods alt en halv time efter træningens start.

Trin 8

Forvent ikke hurtig succes. Mavemusklerne er langsomme og egner sig ikke til hurtig pumpning. Fra en stigning i belastningen bliver pressen ikke præget hurtigt. Ideelle arbejdsbelastninger er almindeligt arbejde i et gennemsnitligt tempo. Tag ikke pauser fra din kost og motion. I underlivet vender fedt tilbage først.

Anbefalede: