Sådan Mister Du Mave- Og Benfedt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mister Du Mave- Og Benfedt
Sådan Mister Du Mave- Og Benfedt

Video: Sådan Mister Du Mave- Og Benfedt

Video: Sådan Mister Du Mave- Og Benfedt
Video: Vi skal behandle hinanden, som var det for evigt! Når du mister dig selv så mister du også andre! 2023, December
Anonim

I den kvindelige form for fedme er fedtvæv placeret i underkroppen: mave, balder og lår. Disse steder er af natur tilvejebragt til oprettelse af en energireserve, som er lipider. I nærheden er bækkenorganerne, primært reproduktive organer, og fedtet på ben og underliv er designet til at fodre fosteret i vanskelige tider. Derfor er det så svært for kvinder at tabe sig under taljen. Men regelmæssig motion hjælper med at klare selv dette problem.

Sådan mister du mave- og benfedt
Sådan mister du mave- og benfedt

Instruktioner

Trin 1

Reducer dit daglige kalorieindtag med 10-15%. Hvis du kontraherer mere, opfatter kroppen det som starten på en vanskelig sultetid, og i stedet for at spilde fedt begynder det at opbygge sine reserver. Desuden er det på maven og hofterne. Og kinderne og brystet vil tabe sig.

Trin 2

Spis ofte små måltider. Leveren har tid til at nedbryde en begrænset mængde næringsstoffer ad gangen og omdanne dem til energi. Alt, hvad hun ikke havde tid til at klare, omdannes til fedtceller og opbevares i reserve.

Trin 3

Spis grød, pasta og müsli til morgenmad og protein mad til middag: kefir, cottage cheese, magert fisk eller kyllingebryst. Langsomme kulhydrater indeholdt i korn nedbrydes af kroppen i meget lang tid og mætter dig med energi. Hvorfor har du brug for dette om natten? Det er bedre at genoplade dem om morgenen, så du har styrke nok til at vente på middag og ikke springe på mad. Men proteinfødevarer er nødvendige netop for det genopretningsarbejde, som din krop udfører om natten.

Trin 4

Drik masser af vand. Det er nødvendigt for kroppen for normal metabolisme. Kun med sin hjælp fjerner kroppen toksiner og proteinopdelingsprodukter. Processen med at skille sig fra fedt uden tilstrækkelig fugt er også umulig. Drik mindst 3 liter rent drikkevand om dagen. Og hvis du er aktivt involveret i sport, skal du øge dette beløb med halvdelen.

Trin 5

Den bedste måde at forbrænde fedt på overalt i kroppen er gennem aerob træning. Cykling, aerobic og dans er meget nyttige. Overdriv ikke fordelene ved vægttab ved svømning. For at tabe fedt i poolen skal du svømme i et hurtigt tempo i 30-40 minutter uden at stoppe. Er du klar til sådanne bedrifter? Hvis ikke, skal du køre.

Trin 6

Der er mange områder med aerob træning, det nyeste træningsudstyr er oprettet, men alligevel hjælper intet dig med at tabe dig såvel som løbetræning. Hvis din vægt er for tung, skal du starte med at vandre i et hurtigt tempo. Gå langs parkstier, klatre og ned ad bakker, gradvist vil du føle at du er klar til at løbe.

Trin 7

En løbstræning involverer forbrænding af fedt ca. 30 minutter efter start. Derefter fortsætter kroppen med at skilles med lipider i yderligere to timer. Derfor er en løbetids minimumvarighed en halv time, helst længere. Husk, at en ubesvaret træning sparker betydeligt tilbage. Du kan kun bemærke resultatet efter en og en halv - to måneders regelmæssig træning. Forresten, ved at køre ved lave temperaturer kan du forbrænde flere fedtceller, og vægttab er meget hurtigere. Så stop ikke din træning om vinteren.

Trin 8

Hvis du løber konstant og i et godt tempo, har du ikke brug for yderligere ab-øvelser. Mavemusklerne er aktivt involveret i løbeprocessen, derfor er de godt udarbejdet. Tænk på, hvor mange gange du løb dine ben op til din mave under løbet. Hvis dette ikke er nok for dig, så husk at du kan pumpe pressens muskler efter et løb ikke mere end tre gange om ugen. Professionelle atleter har et udtryk "at score muskler." Dette betyder, at overtrænede muskler holder op med at reagere på stress.

Trin 9

Bliv ikke båret med specielle latex- eller isoprenbukser og bælter, der skaber en saunaeffekt og hjælper dig med at tabe sig, ifølge annoncen. Takket være disse enheder mister du kun vand, som vil tage plads, så snart du drikker og slukker din tørst. Men cellulite bliver mere fremtrædende.

Anbefalede: