Sådan Slipper Du Af Benfedt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Benfedt
Sådan Slipper Du Af Benfedt

Video: Sådan Slipper Du Af Benfedt

Video: Sådan Slipper Du Af Benfedt
Video: Sådan slipper du af med kalk på badeforhænget 2023, Juni
Anonim

En sjælden kvinde er tilfreds med sin figur, betragter den som ideel og ønsker ikke at rette en eller anden del af den. Kvindelige hormoner østrogener fører til, at fedt i det retfærdige køn deponeres hovedsageligt i underkroppen, nemlig på underlivet og lårene. Fedtaflejringer på benene betragtes som en af de mest stædige, og det er ikke let at slippe af med dem. Men sandsynligvis.

Hos de fleste kvinder akkumuleres fedt i benene
Hos de fleste kvinder akkumuleres fedt i benene

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde at slippe af med fedt i benene er fedtsugning. Ved første øjekast virker proceduren så let og fristende. Hvad kunne være mere vidunderligt end muligheden for at falde i søvn og efter et par timer vågne op og være slank som en tommelfinger. Men ikke alt er så simpelt.

Trin 2

Fedtsugning er en reel kirurgisk indgreb i kroppen, hvorefter opsving kræver meget tid, forbundet med smerte og behovet for at overholde begrænsninger både i mad og i sport. Glem ikke de komplikationer, der kan opstå, selv efter den mest uskadelige operation og virkningerne af anæstesi på kroppen. Derudover har ikke alle råd til fedtsugning af økonomiske årsager. Desuden frigør operationen ikke patienten fra den efterfølgende diæt. De fjernede fedtceller genoprettes meget hurtigt, hvis dietten ikke følges.

Trin 3

Nogle undervisere tilbyder hele komplekser af øvelser, der fjerner fedt fra benene, men selv her skal du ikke tro alt ubetinget. Bensvingninger og knebøj vil hjælpe med at opbygge muskelmasse, men disse muskler bliver dækket med det samme lag fedt. Uden generelt kropsvægttab vil fedt fra dine ben ikke gå nogen steder.

Trin 4

Du behøver ikke at gå på en ekstrem diæt, der vil være ringe fordel af det, udsætte kroppen for unødvendig stress og slet ikke har brug for noget. Normaliser din diæt ved at introducere grøntsager, frugt, magert kød, skaldyr og fisk i din kost. Slik og andre delikatesser er også tilladt, men i begrænsede mængder. Brug et par kiler mørk chokolade i stedet for en mælkechokolade. Det er smagere og sundere.

Trin 5

Bliv involveret i en sport undervejs. Løb, aerobic, svømning - det betyder ikke noget, og med hvilken intensitet du vil gøre det, det vigtigste er at gøre det regelmæssigt i flere uger. Gradvist begynder du at tabe dig.

Trin 6

Det er her tiden er inde til at ramme fedtaflejringerne på lårene. Bodyflex har bevist sig meget godt i denne forstand. En specialiseret vejrtrækningsteknik mætter blodet med ilt, og de strækøvelser, der udføres under denne proces, fremmer strømmen af ilt til de strakte muskler, hvor fedtet begynder at smelte. Efter en måneds træning kan du opnå en reduktion i hoftevolumenet op til 5 cm eller mere.

Trin 7

Samtidig er det meget vigtigt at øve dagligt i 15-30 minutter om dagen, for uden arbejde kan du ikke kun fange fisk fra dammen, men generelt kan du næppe opnå noget. Det er muligt, at det tager uger eller endda måneder at opnå den ønskede form. Resultatet er dog det værd, du vil ikke kun tabe dig, men du vil også være i stand til at fjerne fedt fra de dele af kroppen, hvor det generer dig mest.

Populær af emne.