Sådan Slipper Du Af Sider For Mænd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Sider For Mænd
Sådan Slipper Du Af Sider For Mænd

Video: Sådan Slipper Du Af Sider For Mænd

Video: Overtrædelser af trafikregler i Rusland. Jeg fik en bil med et specielt signal! 2022, December
Anonim

Udseendet af fede aflejringer på siderne er resultatet af forkert diæt og mangel på fysisk aktivitet. For at slippe af med dem for evigt er det ikke nok at udføre bestemte handlinger, du skal også ændre din livsstil.

Sådan slipper du af sider for mænd
Sådan slipper du af sider for mænd

Instruktioner

Trin 1

Jog. Dette er ikke kun den bedste måde at tabe disse ekstra pund over hele din krop, men også en god pacemaker. Takket være ham vil du tone hele kroppen, blive fit og sundere. Start dit løb med en let opvarmning og fokuser på, hvordan du har det. Antallet af klatrede kilometer afhænger af din fysiske kondition og lyst.

Trin 2

Flyt mere. Gå op ad trappen til lejligheden, og gå på indkøb i butikken til fods. Derudover hjælper langvarig udsættelse for luften med at hæve tonen og forbedrer stemningen. Gå til poolen eller spar bolden med dine børn, hvilket også kræver en masse styrke og energi.

Trin 3

Rock din abs. På samme tid som vægttab øvelser, engagere sig i at styrke muskelmassen i maven. Til dette er den sædvanlige vridning af kroppen fra en liggende position perfekt. Læg på gulvet, læg dine hænder bag hovedet og løft dine lige ben op. Efter at være i samme position, bøj ​​dine knæ og løft din overkrop mod dem. For at styrke skråningerne skal du røre det modsatte knæ med albuen, mens du løfter din torso.

Trin 4

Gør sidebøjninger. Stå lige op, tag små håndvægte op og udfør bøjninger, først i den ene retning og derefter i den anden. Lad derefter håndvægten kun være i din højre hånd, og læg din venstre på dit bælte. Hold din arm med vægten over hovedet mod din venstre hånd, lav flere bøjninger til den side. Tag derefter en håndvægt i den anden hånd, og bøj dig til højre.

Trin 5

Spis rigtigt. Prøv at udelukke kulsyreholdige drikkevarer, øl, mel og konfekture så meget som muligt fra din diæt. Spis ikke sent om aftenen og især inden sengetid. Vælg ovnbagte retter snarere end stegt i meget olie. Undgå dine yndlings usunde saucer og mayonnaise under dit måltid. Og begræns dit indtag af pickles.

Trin 6

Kun ved at udføre alt dette i et kompleks kan du stole på resultatet. Og vigtigst af alt bliver du meget sundere og mere energisk.

Populær af emne.