Sådan Fjernes Sider Fra Mænd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Sider Fra Mænd
Sådan Fjernes Sider Fra Mænd

Video: Sådan Fjernes Sider Fra Mænd

Video: Sådan Fjernes Sider Fra Mænd
Video: Sådan flår bitcoin-svindlere stribevis af danskere 2023, December
Anonim

Mænd er meget mindre modtagelige for ophobning af fedt end kvinder. Faktisk for kvindelig fysiologi er dette meget mere naturligt. Men hvis en mand har sider, er det ret vanskeligt at kalke dem, og der skal træffes komplekse foranstaltninger.

Sådan fjernes sider fra mænd
Sådan fjernes sider fra mænd

Instruktioner

Trin 1

Træn mindst 3 gange om ugen. Cardio skal være hovedkomponenten i din træning. Hvis du træner i gymnastiksalen, skal du rette din opmærksomhed mod en motionscykel, løbebånd, ellipsoid eller trin. Cardio gøres bedst om morgenen. De vil give et gebyr for livlighed og styrke hele dagen. Men hvis du ikke har nok tid om morgenen, er det bedre at studere om aftenen end ikke at studere overhovedet.

Trin 2

Start din træning på løbebåndet. Det tilrådes at løbe mindst hver anden dag. Start med at gå og gå glat til løb. Se din kropsholdning, mens du løber. Du skal løbe 40-60 minutter om dagen. Ved afslutningen af øvelsen, sænk farten og gå glat til et trin. Under ingen omstændigheder skal du stoppe brat, mens du udfører denne øvelse. En ellipsoid er et godt alternativ til løb. Denne simulator giver dig mulighed for at udføre de samme bevægelser som under langrend. Hvis du af en eller anden grund ikke kan besøge gymnastiksalen, så tag en løb i ujævnt terræn. Det er ideelt, hvis der er en park i nærheden af huset, men du kan endda løbe rundt i dit eget hus. Hvis du vil slippe af med siderne så hurtigt som muligt, kan gå op ad bakke (vippe 10-15 grader) være meget effektiv. Tyve minutter om dagen er nok til at se resultater på få uger.

Trin 3

Foruden dem, der jogger, er hoppetov perfekt for dem der træner derhjemme. Prøv at springe over i mindst et minut, så vil du føle, hvordan pulsen blev hurtigere og den første sved kom ud. Forøg antallet af minutter, du hopper hver dag. Springtov er en af de bedste øvelser til forbrænding af fedt. Og kalorieudgifterne fra at hoppe kan være endnu større end ved at løbe. Det tilrådes at starte fra 10-20 minutter. Men hvis du har et højt kropsmasseindeks, skal du springe og løbe bedre til et senere tidspunkt, når du allerede har tabt lidt i vægt. Ellers er risikoen for personskade høj. Glem ikke alt om gode sko. Hop aldrig barfodet. Du kan alvorligt skade dine knæ eller ankler.

Trin 4

For at fjerne siderne skal du ikke overse øvelserne, der er rettet direkte mod træning af problemområder.

For eksempel en meget nyttig yoga-øvelse, som du kan gøre næsten hvor som helst. Sidd på en stol, træk maven så meget ind som muligt. Stram dine mavemuskler, og bliv i denne position i 20-30 sekunder, og slapp derefter af. Fem minutter om dagen er ikke meget, og effekten er fantastisk. En anden god øvelse for flankerende mænd, som du kan gøre derhjemme, er Hindu Squat. Stå lige med dine hænder i sømmene. Start huk og gør det, indtil dine fingerspidser rører gulvet. Ret dig derefter hurtigt op. Du skal gentage øvelsen i tre minutter dagligt.

Trin 5

Hvis du har en fitball derhjemme, kan du supplere dagen med øvelser på den. Lig på bolden med ryggen, dine ben skal være bøjet i knæene i en vinkel på 90 grader, og dine hænder skal være bag dit hoved. Kæd dem ikke i en lås. Løft kroppen 30 gange. Den næste øvelse begynder i samme position, men det er nødvendigt at hæve kroppen i en vinkel og forsøge at nå med venstre albue til højre knæ og omvendt. Gør det samme 30 gange på hver side. I den samme position skal du begynde at svinge pressen, men samtidig bøje dit venstre ben og trække din højre arm mod det og omvendt. Den anden hånd skal være låst bag hovedet. Lig nu på fitballen sidelæns, så bolden er i niveau med din talje. Hold bolden med din underhånd og placer din overhånd på bagsiden af dit hoved. Begynd at løfte dit overben. Denne øvelse fungerer godt på de skrå mavemuskler.

Billede
Billede

Trin 6

Twisting kan udføres uden brug af en fitball. Lig på gulvet og lav de samme øvelser som ovenfor. Placer den ene hånd på gulvet for at løfte dine ben. I dette tilfælde skal armen rettes ud. Tilføj også en papirclipsøvelse. Udgangsposition - liggende på gulvet, armene strakt opad, benene lige. Begynd at lave vendinger, løft dine arme og ben på samme tid i samme lige position. Når det er gjort korrekt, skal dine arme og ben røre ved dine mavemuskler.

Trin 7

Hvis du har en partner, der kan hjælpe dig med din træning, kan du medtage en anden god øvelse for at fjerne siderne. Lig på gulvet med lige ben. Partneren skal stå ved dit hoved, og du griber hans skinneben med dine hænder. Løft dine ben lige op, og din assistent skal kaste dine ben i enhver retning. Når du gør det, skal du ikke lade dine hæle røre gulvet. Hvis du gør det alene, kan du lave en anden god øvelse: mens du ligger på gulvet, bøj knæene, hold dine hænder bag hovedet. Ret det ene ben skiftevis og nå med det andet til den modsatte albue. Start med 30 gange, øg mængden gradvist.

Trin 8

Hvis du har en vægbjælke eller vandret bjælke ved hånden, skal du hænge på den og hæve dine ben i en vinkel på 90 grader. Drej knæene glat fra højre mod venstre og tilbage. Denne øvelse styrker ikke kun dine skrå mave muskler, men også din ryg. På vægbjælkerne kan du også hæve dine ben, mens du holder dem lige. Denne øvelse hjælper med at styrke din nedre abs.

Trin 9

Hvis du har en vægtstang, så gør squats med den. Ud over dine glutes og benmuskler, styrker denne øvelse dine mavemuskler. Hvis du har en håndvægt, skal du tage en i hånden og med dine fødder skulderbredde fra hinanden, vippe i den modsatte retning. Håndvægten bliver en modvægt. Gør 30 gange, tag håndvægten i din anden hånd og gentag øvelsen.

Trin 10

Glem ikke ernæring. Ingen motion kan hjælpe dig med at bekæmpe dine flanker, hvis din dag er fyldt med usunde fødevarer. Gennemgå din menu. Undgå stegte, fede, halvfabrikata og fastfood. Udskift sodavand med naturlig juice og kompott. Husk at drikke mindst 12 glas rent vand om dagen uden tilsætningsstoffer. Røget kød, slik og pickles bør også fjernes fra kosten. Gennemgå mængden af dine portioner. Måske spiser du for lidt og for meget. Det er bedre at spise fraktioneret og dividere måltider med 5-6 gange.

Anbefalede: