Sådan Fjernes Bryster Fra Mænd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Bryster Fra Mænd
Sådan Fjernes Bryster Fra Mænd

Video: Sådan Fjernes Bryster Fra Mænd

Video: Felix rager Ibi Støving på brysterne 2022, December
Anonim

Sygdommen forbundet med hypertroferet vækst af brystkirtlerne hos mænd er ret almindelig. Men mænd lægger ofte ikke vægt på de første tegn på sygdommens begyndelse og prøver blot at skjule deres ydre manifestation bag bredt tøj. Når effekten bliver særlig mærkbar, ty patienter til stram forbinding af brystet, hvilket er absolut uacceptabelt, da det kan provokere mere alvorlige sygdomme.

Sådan fjernes bryster fra mænd
Sådan fjernes bryster fra mænd

Instruktioner

Trin 1

Hvis en mands bryst pludselig begynder at vokse, eller det får en kvindelig form, skal du straks konsultere en læge for at diagnosticere tilstanden.

Eksperter skelner mellem to typer gynækomasti: sand og falsk. Pseudo-gynækomasti kan let behandles på et plastikkirurgkontor eller i gymnastiksalen, da dette problem udelukkende er relateret til overdreven kropsvægt og fede aflejringer i brystet.

Trin 2

For at eliminere eksterne manifestationer er det nok at gå på en diæt efter tidligere at have konsulteret en diætist og bruge maksimal tid på simulatorer i gymnastiksalen. Selvfølgelig kan der være et problem med hængende hud, som i sidste ende skal løses på plastikkirurgens kontor.

Trin 3

For dem, der ønsker en hurtig effekt, kan fedtsugning anbefales i kombination med plastikkirurgi til stramning af huden. Men den opnåede effekt skal også opretholdes gennem motion og diæt.

Trin 4

Ægte gynækomasti er en konsekvens af hormonel ubalance og kræver langvarig behandling af specialister. For at diagnosticere tilstanden bliver du nødt til at besøge flere læger, herunder en mammolog, en endokrinolog og en kirurg, der vil ordinere den passende behandling. Hovedproblemet er, at med ægte gynækomasti er det brystkirtlerne, der begynder at udvikle sig i en mands bryst, hvilket i sidste ende kan føre til brystkræft. Derfor er det så vigtigt at konsultere en læge ved det første tegn, da sygdommen på et tidligt tidspunkt let kan behandles med medicin, og med deres hjælp er det muligt hurtigt at stabilisere den hormonelle baggrund. I de senere stadier af sygdommen behandles den kun gennem kirurgi, hvilket er en ekstra byrde for patientens krop.

Populær af emne.