Sådan Oprettes En Stilling

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Stilling
Sådan Oprettes En Stilling

Video: Sådan Oprettes En Stilling

Video: Sådan Oprettes En Stilling
Video: Как стричь ЖЕНСКИЕ СТРИЖКИ! Уроки! СТРИЖКА КАСКАД Круглый Твердый! Пошагово! 2024, Kan
Anonim

Turneringstabellen er en oversigt over resultaterne af enhver konkurrence (mesterskab / mesterskab) i forhold til listen over alle deltagere, sorteret efter et specifikt kriterium (f.eks. Antal point eller antal sejre).

Sådan oprettes en stilling
Sådan oprettes en stilling

Instruktioner

Trin 1

I matematiske termer er turneringsbordet en todimensional matrix, hvor data om deltagerne i konkurrencen udfolder sig lodret og vandret - en liste over indikatorer, der påvirker placeringen af hver af deltagerne i tabellen.

Først skal du identificere deltagerne i turneringen. Derefter skal du definere en liste med indikatorer, hvormed du bestemmer placeringen af deltageren i stillingen. Sådanne indikatorer kan være: det samlede antal runder, antallet af sejre, antallet af nederlag, antallet af scorede point og andre indikatorer afhængigt af den specifikke type konkurrenceaktivitet.

Trin 2

Bestem nøgleindikatoren, og indstil også vigtigheden af hver af de resterende indikatorer (arranger dem i en hierarkisk rækkefølge: fra vigtigst til mindre vigtig). Dette er nødvendigt for at bestemme deres position i tabellen ved hjælp af yderligere indikatorer i tilfælde af lighed i en nøgleindikator for to eller flere deltagere.

Trin 3

Bestem princippet om at bestemme vinderen af turneringen i henhold til placeringen:

- det maksimale beløb i form af indikatoren i tilfælde af ensartethed af de gennemførte runder for alle deltagere

- det maksimale beløb pr. indikator eksklusive ture.

Trin 4

Efter hver runde skal du indtaste oplysninger om resultaterne for hver deltager i konkurrencen i stillingen, dvs. udfylde kolonnerne med alle de angivne indikatorer. Derefter sorterer tabellen efter nøglemåling og derefter efter yderligere målinger. Således får du en placering, hvor lederen er den, der er placeret over konkurrenterne i tabellen.

Trin 5

Efter den sidste runde og resultaterne afspejles i tabellen, skal du bestemme vinderen af konkurrencen. Bemærk, at når du udarbejder den sidste turneringstabel, er det nødvendigt at tage højde for princippet om at bestemme vinderen af turneringen.

Hvis konkurrencen afholdes i henhold til det olympiske system (til eliminering), giver det ingen mening at oprette en tabel, fordi resultatet ikke bestemmes af et sæt indikatorer, men af resultatet af en specifik konfrontation.

Anbefalede: