Sådan øges Push-ups

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Push-ups
Sådan øges Push-ups

Video: Sådan øges Push-ups

Video: Sådan øges Push-ups
Video: Идеальные Отжимания - Делайте их правильно! 2024, Kan
Anonim

Push-ups er en grundlæggende effektiv øvelse til ikke kun at udvikle ryg, bryst, arme, men også for at styrke ben og balder. Det bruges i forskellige sportsgrene, herunder bodybuilding. Denne øvelse er også en god mulighed for generel atletisk træning.

Sådan øges push-ups
Sådan øges push-ups

Nødvendig

  • - trin
  • - basketball;
  • - to tennisbolde
  • - fragt.

Instruktioner

Trin 1

Brug de værktøjer, du har til rådighed til træningsprocessen. Udfør fire sæt push-ups for det maksimale antal gange. Først vil 10-12 gentagelser være nok. Tag det første sæt med dine fødder sammen på gulvet. I det andet skal du sætte dem på et lavt trin. Du kan bruge en basketball eller en seng i stedet. Lav et tredje sæt stol- eller stol-push-ups. Den fjerde kan gøres ved at placere dine fødder på et lavt bord. Jo højere dine ben er, desto hurtigere kan du øge antallet af regelmæssige push-ups.

Trin 2

At variere dine hænder vil hjælpe dig med at træne alle de muskelgrupper, der er berørt af denne øvelse. Placer dine arme bredere end skulderhøjde for at arbejde med dine lats. Eller allerede - for sin indre del. Men prøv at gøre det meste mellemstore push-ups for jævnt at pumpe store muskelgrupper.

Trin 3

Brug bolde til at øge belastningen på brystmuskulaturen. Du vil være i stand til at gøre flere push-ups, hvis du balancerer på kuglerne under træningen. Tag to tennisbolde og prøv at gøre push-ups med dine hænder på dem. Lav 10-15 reps. Brug en basketball til en stram holdning. Udfør omtrent det samme antal gange, og føl, hvor meget musklerne spændes. Indarbejd disse øvelser i din træningsproces.

Trin 4

Lav push-ups med vægte på ryggen. Den nemmeste måde at øge antallet af push-ups på er at udføre øvelsen med en lille belastning. Start ved 5-10 kg og øg din vægt gradvist. Nogle atleter sætter træningspartnere på ryggen. Tving ikke for meget med tunge vægte, da det kan overbelaste din ryg. Øv ovenstående metode tre til fire gange om ugen. Resultatet venter ikke længe.

Anbefalede: