Sådan Fjernes Sider: Træning I Billeder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Sider: Træning I Billeder
Sådan Fjernes Sider: Træning I Billeder

Video: Sådan Fjernes Sider: Træning I Billeder

Video: Sådan Fjernes Sider: Træning I Billeder
Video: Hvordan man laver en metal propeller 2024, April
Anonim

Fedtaflejringer på siderne medfører gener for mange kvinder. Det er ret vanskeligt at slippe af med dem, så deres ejere bliver nødt til at gøre en stor indsats. Det mest effektive middel er motion.

Sådan fjernes sider: træning i billeder
Sådan fjernes sider: træning i billeder

Effektiv træning

For det første er det nødvendigt at udarbejde de laterale muskler i underlivet og hofterne for at opnå et mærkbart resultat. Derfor, når du komponerer et sæt øvelser for dig selv, skal du først og fremmest inkludere i det bøjninger, øvelser til pressen såvel som til udviklingen af de skrå mavemuskler. Dumbbells vil gøre øvelserne mere effektive. Regelmæssig motion forbrænder kalorier og bringer din kropsform tættere på det ideelle.

Start med kropsbevægelser. Stå op, ret op, spred dine fødder fra skulderbredde. Bemærk, at dine hofter skal forblive ubevægelige med dine hænder i taljen. Drej dine skuldre i forskellige retninger, flyt kroppen efter dem, og den nederste halvdel af kroppen skal forblive helt ubevægelig.

Knæbøjninger er også effektive mod siderne. For at gøre dette skal du stå lige og lægge fødderne skulderbredde fra hinanden. Sæt derefter langsomt squat som om du sad på en stol. Hænderne skal være lukket i låsen og være i området af højre lår. Ret dig ud, træk en bue med dine hænder mod venstre hofte, så de bevæger sig over dit hoved. Løft dit ben til hofte niveau.

Øvelsen "cykel" klarer godt med overskydende fede formationer på siderne. For at gøre dette skal du ligge på gulvet og løfte dem op, mens du bøjer dine knæ. Stræk derefter din højre albue til venstre knæ og omvendt.

Laterale elevatorer. Lig på din side og læg din højre hånd bag dit hoved. Skuldrene skal drejes, så du tydeligt kan se rummets loft. Løft kroppen 20 gange i hver retning.

Hvis du har lyst til at gøre øvelsen mere udfordrende, så prøv sidebøjninger med håndvægte i dine hænder. Læn dig til højre og løft din venstre hånd over dit hoved, og vend derefter tilbage til din oprindelige stilling. Gentag alt på den anden vej. Du kan også udføre bøjninger med armene nedad. I dette tilfælde behøver du ikke løfte hænderne og bøje sig.

Fitball øvelser

Du kan tilføje variation til dine træningsprogrammer og gøre dem mere meningsfulde med en fitball. Når du træner på bolden, kan du lette belastningen på led og ben, mens mavemusklerne bliver mere elastiske. Fitball er ustabil, så du skal konstant opretholde balance, som fedt aktivt forbrændes, og ekstra centimeter forsvinder. Derudover forbedres kropsholdning på grund af øvelser på bolden.

Bækkenbevægelser giver dig mulighed for at engagere musklerne i balderne og underkroppen og pressede skrå muskler. Sid på bolden, prøv at holde ryggen lige og læg skuldrene tilbage, læg dine fødder på gulvet. Begynd at rulle fitballen med skinkerne i alle retninger uden at bevæge kroppen.

Bøjning på det ene knæ er en fantastisk måde at tabe sig i taljen. Knæl på venstre side af bolden. Forlæng dit venstre ben foran dig, bøj det ved knæet. Placer din højre hånd på bolden, og læg din venstre hånd bag dit hoved. Vip din krop lidt til højre, vip mod venstre, mens dine hofter skal forblive ubevægelige.

Løfter benene. Lig på bolden sidelæns med din hånd hvilende på gulvet. Ret dine ben ud, prøv at læne dig på fodens yderkant. Løft dit venstre ben højt, og vend derefter tilbage til startpositionen. Gør det samme med det andet ben.

Lig på gulvet med dine ben bøjet i knæene og læg dem på bolden. Rul det fra side til side. Du kan prøve at klemme fitballen mellem dine knæ og derefter hæve dine ben i en vinkel på 90 grader - dette vil komplicere øvelsen. Sænk dem derefter i forskellige retninger.

Hula Hup

Derudover er sportsbøjlen meget effektiv mod aflejringer på siderne. Den moderne hula-hoop kan være lavet af en række forskellige materialer og er udstyret med alle slags massagefastgørelser og undertiden endda kaloritællere. Det hjælper med at reducere størrelsen på taljen og siderne, og masserer også maven og lårene godt. Drej det i 15 minutter dagligt.

Anbefalede: