Kokorin Og Mamaev: Fodbold Eller Hooliganisme

Kokorin Og Mamaev: Fodbold Eller Hooliganisme
Kokorin Og Mamaev: Fodbold Eller Hooliganisme

Video: Kokorin Og Mamaev: Fodbold Eller Hooliganisme

Video: Kokorin Og Mamaev: Fodbold Eller Hooliganisme
Video: Кокорин и Мамаев. "Золотой лев" - "Салют" - 4:2. Полный матч 2024, Kan
Anonim

For nylig blev navnene på Kokorin og Mamaev forbundet af alle indenlandske sportsfans med de førende fodboldklubber i vores land: Zenit og Krasnodar. I dag er præfikset "tidligere" allerede knyttet til disse atleter, men interessen for dem er ikke faldende. Når alt kommer til alt ødelagde eks-lederne for deres seneste hold og endda det russiske landshold i verdens mest populære sport efter alle de kendte hooligan-handlinger uigenkaldeligt deres professionelle karriere og skuffede også mange fodboldfans med deres manglende opfyldelse..

Venskab mellem atleter bør ikke påvirke deres professionelle præstationer
Venskab mellem atleter bør ikke påvirke deres professionelle præstationer

På nuværende tidspunkt er interessen for fodbold i vores land utrolig stor, hvilket ikke kun er forbundet med den sunde livsstil, der dyrkes af alle massemedier, men også med den nyligt afholdte internationale internationale begivenhed "World Cup 2018" i Rusland. Og selvfølgelig er alle de førende fodboldspillere i landet, som de siger, blevet”nationens helte” som standard.

Og hvem har ansvaret for denne tandem?
Og hvem har ansvaret for denne tandem?

Hvad kan vi sige, når den bedste spiller i landet på denne baggrund ifølge mange versioner af eksperter Kokorin sammen med sin ven Mamaev (også en ratingfodboldspiller) falder ind i en skandaløs historie, der er afsluttet i øjeblikket med en retssag og tilbageholdelse i et tilbageholdelsescenter før retssagen.

Fejringen i forbindelse med tiårsdagen for venskab mellem Kokorin og Mamaev begyndte i en lejet Sapsan-vogn på vej fra Skt. Petersborg til Moskva. Ifølge bloggeren Danil Poperechnoi opførte den fodboldvenlige tandem sig som "dyr og kvæg". Mash påpegede i deres artikel, at de råbte højt, plagede passagerer og konduktører og drak alle alkoholholdige drikkevarer i baren. De russiske jernbaners ansvarlige personer nægtede imidlertid i deres officielle erklæring oplysninger om denne debauch.

Venskab på fodboldbanen er en sportsrivalitet
Venskab på fodboldbanen er en sportsrivalitet

Mandag morgen begyndte med en slagsmål i en kaffebar på Nikitskaya. Kokorin stakkede Denis Pak (en embedsmand fra ministeriet for industri og handel) med en stol, som forresten blev optaget på video. Derudover blev generaldirektøren for "NAMI" Sergei Gaisin også såret. Hændelsen begyndte med det faktum, at Park gjorde en bemærkning til de spillere, der mildt sagt uanstændigt opførte sig. "Nogle kinesere" (identifikation af den officielle af berømte fodboldspillere), atleterne, der var varme med alkohol, begyndte at slå dem til ordene i den sydkoreanske sang Gangnam Style (PSY).

Kun takket være den hurtige indgriben fra Pak's chauffør, som var i stand til at gribe flashdrevet fra videoen, var værdifulde beviser i stand til at komme ind i efterforskningsmaterialet. Selv om atleterne selv var på vagt i caféen, tilbød atleterne vagterne en bestikkelse på 5 millioner rubler til hende.

I øjeblikket klassificeres denne lovovertrædelse af efterforskningen som "slag" (op til 2 års fængsel), men ofrenes advokater har imidlertid til hensigt at opnå en artikel, der klassificerer denne handling som "hooliganisme", der giver en straf på op til 5 års fængsel.

Sportsvenskab stimulerer nye præstationer
Sportsvenskab stimulerer nye præstationer

Og et par timer før de førnævnte begivenheder i kaffebaren angreb spillerne chaufføren for Olga Ushakova (vært for Channel One), der viste sig at være tredive-tre-årige Vitaly Solovchuk. Ifølge offeret, der var i intensiv pleje, blev han slået, så "blod sprøjtede ud af hans ører." I et interview med Komsomolskaya Pravda bemærkede tv-præsentanten, at der er meget stærke blodpletter inde i kabinen og på bilens krop. Og derudover var der en stærk bul på siden af køretøjet fra førerens fald efter at være ramt af hooligans.

Denne borger i Hviderusland modtog en alvorlig kraniocerebral skade, flere blå mærker i det bløde væv i ansigtet og en brud på næsebenene. Han mistede også meget blod. Desuden advarede de under Vitaly Solovchuk, at han ikke engang tænkte på at indgive en klage til politiet. Denne form for kynisme er ganske enkelt chokerende for mange, fordi idolerne fra millioner af russiske fans så i dem udelukkende hædrede sportsfolk, der gør en stor indsats for at stige Rusland op til verdensfodboldens piedestal.

Sport tolererer ikke mobning
Sport tolererer ikke mobning

Ifølge Sport24 indledte FC Zenit afsked med Kokorin. Tjenestemænd fra FC Krasnodar bekræftede også, at de bryder kontrakten med Mamaev. Derudover blev det kendt fra radiostationen "Moscow Says", at RFU tog en beslutning om den livslange suspension af Kokorin og Mamaev fra at deltage i fodboldaktiviteter i Rusland. Selv Kreml, repræsenteret af pressesekretæren for Den Russiske Føderations præsident, Dmitry Peskov, reagerede meget skarpt på denne skandaløse opførsel hos atleterne.

”Den indledende høring i sagen om Kokorin-brødrene, Mamaev og Protasovitsky er planlagt til 3. april kl. 14:00 Moskva-tid. Den indledende høring afholdes bag lukkede døre, kun meddelelsen af afgørelsen efter resultaterne af retsmødet er åben for lyttere,”sagde Alexei Chernikov, en talsmand for Presnensky-domstolen i Moskva. Alexander Protasovitskiy (LFL-midtbanespiller) er den fjerde tiltalte i sagen om "brødrene Kokorin og Mamaev".

Det er overraskende, at Alexander Kokorin og Pavel Mamaev i mindet om fodboldfans ikke vil forblive de bedste spillere i deres generation, nemlig berygtede fodboldspillere, der ikke i tilstrækkelig grad kunne klare vægten af "krone af berømmelse og berømmelse."

Anbefalede: