Bedste Måde At Se Fodbold På: TV Eller På Stadion

Indholdsfortegnelse:

Bedste Måde At Se Fodbold På: TV Eller På Stadion
Bedste Måde At Se Fodbold På: TV Eller På Stadion

Video: Bedste Måde At Se Fodbold På: TV Eller På Stadion

Video: Se bedre TV fra Viasat med Viaplay inkludert 2022, November
Anonim

Fodboldfans falder i tre hovedkategorier. Den første af dem inkluderer dem, der i princippet uanset vejret og situationen i stillingen observerer spilene i det åbne stadion. I den anden gruppe er de, der foretrækker at råbe”Mål!” Mens de sidder i sofaen og ser tv. Endelig går en tredjedel af fansen til stadion og ser spil derhjemme eller i en bar. Hvilken af ​​disse muligheder er bedre - alle bestemmer uafhængigt, a priori betragter sig selv ret.

For fans af det tyske landshold er fodbold en fest, glæde og skønhed, ikke kampe mellem fans
For fans af det tyske landshold er fodbold en fest, glæde og skønhed, ikke kampe mellem fans

Fordele ved stadionet

Fodbold er et udendørs sportsspil med chance. Det er denne ubestridelige kendsgerning, der er hovedargumentet for de fans og fans (og disse begreber, i modsætning til almindelig misforståelse, er på ingen måde synonymer), der er klar til heroisk, når som helst på dagen eller året, at komme til stadionet. Hvem støtter deres klub uden at skåne deres stemme og hænder. Desuden deltager nogle af disse fans, og disse er fans, regelmæssigt ikke kun hjemmekampene for deres foretrukne Dynamo eller CSKA, men følger dem også til andre byer, herunder Ural og endda Fjernøsten. Listen med andre argumenter for ubesværede besøgende på stadioner inkluderer også: - personlig støtte til sportsidoler; - en chance ikke kun for at se spillet "live", men også for at få en autograf efter kampen, og hvis du er heldig, en T-shirt; - hvor, hvis ikke på stadion, kan du smide følelser ud og råbe:”Spartak” er mesteren!”, efter at have hørt de samme søde ord fra fansens hjerter fra yderligere ti tusind mennesker; - kun stadion giver mulighed for at dele og udveksle meninger med informerede om spillet, modstanderens målmand, bedstemor til dommeren, offside-positionen i det 89. minut og de seneste transfernyheder i det engelske mesterskab; - på podiet kan du kombinere forretning med fornøjelse: se fodbold og solbade, og i det sene efterår - have det sjovt at spille "snebolde"; - stadionet er et godt sted at mødes og skabe venskaber, herunder med smukke piger, der ser på det; - at se en vigtig kamp vil redde dig fra en mulig skænderi med din familie og især ældre naboer, der ønsker at slappe af efter arbejde, der ikke behøver at lytte til endeløse råb af "Nå, hvor rammer du?!"; - ingen grund til at springe over en halv tid til en tur med hunden; - i tilfælde af nederlag vil du sandsynligvis ikke bryde fjernsynet fra bekymring og har tid til at "slippe af damp" på vej hjem.

Minusser

- Det tager lang tid at komme til stadion, især i myldretiden og på hverdage; - en billet eller et abonnement koster mange penge; - på podiet har du ikke tilstrækkelig flugt fra varme, kulde, regn, vind, sne og måtter - du vil ikke være i stand til at "slå fodbold fra", selvom dit hold taber 1: 7, bliver du nødt til at udholde dette mareridt indtil den sidste fløjte; - du ser ikke gentaget fra fem kameraer af de smukkeste spilmomenter og naturligvis scorede mål; - selv øl er forbudt på stadionet - "mineralvand", som heller ikke kan medbringes, er for dyrt i buffeten, og der er normalt ikke nok for alle; - efter kampen kan du blive slået af modstanderens fans forstyrret af fiaskoen; - du vil ikke være i stand til at se, hvor godt OMON, hadet af fans, kan fungere.

Fordele ved tv'et

- hjemmekomfort, hygge, sofa, øl, køleskab, kone eller kat ved din side; - TV'et kan altid skiftes til en anden kanal eller falde i søvn under kommentatorens kedelige stemme og nuller på resultattavlen; - råbende "Beat!" eller “Mazila!”, vær ikke bange for at fornærme din nabo i podiet utilsigtet og få det i øjet, hvis han pludselig støtter et andet hold; - moderne udsendelser giver dig mulighed for gentagne gange at se alt det mest interessante ikke kun på banen og bænken, men også på tribunerne; - dette er en betydelig besparelse på tid og penge (transport, især når en kamp eller turnering afholdes ikke i Moskva, men i Brasilien, en billet til et spil, et program, mad, behandling efter en kamp med en Zenit-fan eller et hospital ophold i tilfælde af en kamp med oprørspolitiet) …

Minusser

- elektricitet i huset kan pludselig forsvinde, eller det eneste tv-apparat kan gå i stykker; - kone vil vedvarende tilbyde at gå med hende til sin mor eller til teatret; - du bliver hurtigst muligt kaldt til arbejde eller sendt på forretningsrejse (og du kan gå til stadion uden telefon); - nøjagtigt på dagen for spillet for "guld" i mesterskabet, ankommer de længe ventede slægtninge fra Jekaterinburg, og de skal mødes på stationen; - et lille barn sover bag væggen, og naboerne har allerede bedt om at gøre lyden mere stille; - du vil ikke være i stand til at købe et program til kampen og et splinternyt fan-tørklæde, og efter den sejrrige afslutning af spillet, kom forbi med en ven "et øjeblik" i en nærliggende cafe.

Tænk selv, beslut dig selv

Som du kan se, har næsten hvert plus sit eget minus. Samt omvendt. Og når du vælger: et stadion eller et tv, skal du først og fremmest fokusere på hvilke tegn der er mere i øjeblikket, hvad der er mere rentabelt og vigtigere for dig; for din alder, tilstand og evner. Når alt kommer til alt er fodbold kun et spil, og en dag slutter det også.

Populær af emne.