Historien Om Verdensmesterskabet I Det 21. århundrede

Indholdsfortegnelse:

Historien Om Verdensmesterskabet I Det 21. århundrede
Historien Om Verdensmesterskabet I Det 21. århundrede

Video: Historien Om Verdensmesterskabet I Det 21. århundrede

Video: Historien Om Verdensmesterskabet I Det 21. århundrede
Video: Yuval Noah Harari | 21 Lessons for the 21st Century | Talks at Google 2024, Kan
Anonim

Alle fans på planeten ser frem til den største fodboldturnering i fireårsperioden - verdensmesterskabet. Mundials samler millioner af tilskuere, vinderne af mesterskabet vil for evigt skrive deres navne i sportshistorien. Verdensmesterskabet er en rigtig sportsfestival, der ikke kan lade ligeglade være med nogen, der på en eller anden måde er forbundet med sport.

Historien om verdensmesterskabet i det 21. århundrede
Historien om verdensmesterskabet i det 21. århundrede

Til dato har fem verdensmesterskaber i fodbold fundet sted i det 21. århundrede. Verdensmesterskabets geografi var omfattende - turneringerne blev afholdt i Europa og Asien på det afrikanske og sydamerikanske kontinent.

Verdensmesterskab 2002 i Japan og Sydkorea

I 2002 blev FIFA verdensmesterskabet afholdt i Asien for første gang. De lande, der fik retten til at være vært for verdensmesterskabet, var Sydkorea og Japan. Det russiske landshold deltog i denne turnering. Turneringen sluttede ikke med noget bemærkelsesværdigt for vores fans. Russerne var ude af stand til at forlade gruppen.

Verdensmesterskabet i 2002 var præget af mange fornemmelser, herunder passage af Senegals landshold til kvartfinalen, semifinalen med deltagelse af de nationale hold i Tyrkiet og Sydkorea. I slutningen af turneringen vandt tyrkerne bronzemedaljer, og i den sidste kamp besejrede det brasilianske landshold Tyskland med en score på 2: 0. Brasilianernes sejr var den femte i deres historie ved verdensmesterskabet. Turneringens topscorer med otte mål på syv møder var den store brasilianske angriber Ronaldo.

2006 verdensmesterskab i Tyskland

I 2006 var det tyskernes tur til at være vært for verdensmesterskabet i fodbold. Det russiske landshold kunne ikke bestå den kvalificerende etape til verdensmesterskabet og spillede ikke ved verdensmesterskabet.

Verdensmesterskabet huskes for sine mange fremragende kampe. Lionel Messi debuterede på dem i det argentinske landsholds trøje. Sandt nok opnåede argentinerne ikke succes ved verdensmesterskabet. Samt værterne, tyskerne, der tabte i semifinalen til italienerne. Imidlertid var det tyske landshold i stand til at vinde bronzemedaljerne i mesterskabet og slå Portugal. Italienerne blev mesterskabets sejre. I en straffesparkskonkurrence i den afgørende kamp overspilte de det franske landshold (1: 1; 5: 4). Denne turnering var den sidste i landsholdet for Zinedine Zidane - en stor spiller, der personificerede en hel æra i fransk fodbold.

Verdensmesterskab 2010 i Sydafrika

I 2010 nåede en rigtig fodboldferie det afrikanske kontinent. For første gang i historien blev planetens mesterskab i fodbold afholdt på det afrikanske kontinent. Blandt de levende mindeværdige begivenheder, der ledsager mesterskabet, kan man bemærke atmosfæren på tribunen. På alle kampe brugte afrikanere vuvuzelas - specielle rør, der skabte en uforlignelig støj.

Kampkomponenten i mesterskabet var ikke så lys. Vinderne var spanierne, der viste "pragmatisk" fodbold. Generelt var effektiviteten af mesterskabet ikke på det højeste niveau. Mesterskabet i mesterskabet, Thomas Müller, scorede kun fem mål på seks møder. Hollænderne vandt sølvmedaljen, og det tyske landshold vandt bronze. Rusland deltog ikke i mesterskabet.

2014 verdensmesterskab i Brasilien

Der ser ikke ud til at være noget bedre land at være vært for FIFA verdensmesterskabet end Brasilien. Hele verden kastede sig ned i atmosfæren på en dejlig ferie. Og uden det ventede fodboldlandet på verdens turneringen. Sandt nok var brasilianernes drømme ikke bestemt til at gå i opfyldelse. Hjemmeholdet led et knusende nederlag i semifinalen til Tyskland 1: 7, før de tabte til Holland i bronzemedaljekampen. Mestrene for mesterskabet var tyskerne, der stoppede holdet til Lionel Messi i finalen på det argentinske landshold.

Det russiske landshold deltog i turneringen. Som for 12 år siden kunne russerne ikke forlade gruppen.

Verdensmesterskab 2018 i Rusland

Kampene ved verdensmesterskabet i hjemmet er stadig friske i hukommelsen for russiske fans. Det var en ferie for hele landet. Vores landshold gav levende følelser til alle indenlandske fodboldfans med deres spil. Resultatet er logisk - at nå kvartfinalen i mesterskabet, hvor det russiske landshold kun i straffesparkskonkurrencen tabte til de fremtidige finalister i kroaterne. Sejren i Rusland blev fejret af det franske hold. For franskmændene var dette den anden triumf i historien. Kroatierne blev nummer to, og en fantastisk generation af belgere formåede at vinde trøstfinalen mod briterne.

Topscorer for dette mesterskab var Hari Kane. England og Tottenham angriber har 6 mål i syv kampe.

Anbefalede: