Sådan Forbedres Nøjagtigheden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Nøjagtigheden
Sådan Forbedres Nøjagtigheden

Video: Sådan Forbedres Nøjagtigheden

Video: Sådan Forbedres Nøjagtigheden
Video: Hvordan man laver slots på en drejebænk. 2024, Kan
Anonim

I paintball er spillerens skydningsnøjagtighed den vigtigste faktor på vej til sejr. Forbedring af nøjagtigheden ved markeringsskydning bliver et af de mest diskuterede emner blandt paintballfans.

Sådan forbedres nøjagtigheden
Sådan forbedres nøjagtigheden

Instruktioner

Trin 1

Vælg først en bekvem og behagelig markør efter størrelse, vægt osv. Hovedopmærksomheden rettes mod, hvor behageligt det er for dig at holde det i sigtepositionen, uanset om rumpen forårsager ubehag eller smerte. Sådanne problemer vil reducere din effektivitet i skydning. Sørg for, at markøren, du vælger, er det tætteste match for din bygning.

Trin 2

Træn din sigtning. På dette tidspunkt må du ikke begrænse dig selv til ti skud - du bliver nødt til at bruge meget tid og kræfter. Hovedreglen: Når du sigter på plads, skal du trække vejret ud og holde vejret. Eksperimenter med mål i træning ved at variere afstanden til dem.

Trin 3

Når du sigter mod, kan papiret, luftcylinderen eller det materielle falde i masken. For at slippe af med denne potentielle interferens skal du placere ballonen i bunden af din markør eller vippe omfanget lidt højere.

Trin 4

Når du så er mere eller mindre komfortabel med at skyde på faste mål, skal du fortsætte med at øve at skyde på pludselig vises mål (pludselig - det betyder uden advarselsskilte). Denne type træning vil give dig en form for stress på den visuelle-motoriske respons såvel som på nøjagtigheden af markørretningen. Under disse forhold vil udviklingen af nøjagtighed få alvorlig fart, og når du skyder på statiske mål, vil du være i stand til at vise forbedrede resultater.

Trin 5

Klem aftrækkeren glat med en afslappet finger. Hold hånden afslappet på samme måde, da jo mere spænding i hånden er, desto stærkere ryster den, og derfor kan nøjagtigheden af skuddet falde betydeligt.

Trin 6

Lær at vælge det rigtige øjeblik at skyde på. Dette er en af de grundlæggende faktorer. Det er følelsen af formål og følelsen af markøren, der sammen giver dig mulighed for at affyre de mest nøjagtige skud.

Anbefalede: