Sådan Lærer Du At Skøjte I Omvendt Retning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Skøjte I Omvendt Retning
Sådan Lærer Du At Skøjte I Omvendt Retning
Video: Sådan Lærer Du At Skøjte I Omvendt Retning
Video: Under pubertet: Vending på en skøjte 2023, Februar
Anonim

Hvis du nogensinde har kørt mindst en gang, vil du sandsynligvis gentage denne oplevelse. Og hvis du allerede er selvsikker nok til at køre, er du selvfølgelig interesseret i, hvordan man kører baglæns. Det er ikke så meget nødvendigt, da det er interessant og usædvanligt. Men i dette tilfælde er det sværeste at starte, fordi det er så svært at kontrollere situationen, når du skynder dig baglæns.

Sådan lærer du at skøjte i omvendt retning
Sådan lærer du at skøjte i omvendt retning

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du sørge for at der er et hegn, en bænk eller en mur, som du kan holde fast i med dine hænder, såvel som ikke for mange andre skiløbere på banen, hvor du lærer at køre i omvendt retning. ikke at forstyrre din læring, og det er usandsynligt, at du vil være sammen med nogen. kolliderede derefter. Glem ikke beskyttelsen: hvis den er på dig, skal der ikke ske noget forfærdeligt, når du falder.

Trin 2

Når du starter dine baglæns ridetimer, skal du ikke skynde dig at vende om og gå baglæns. Til at begynde med skal du trykke med dine hænder fra enhver støtte og rulle ryggen fremad. På denne måde kan du få en fornemmelse af, hvad en person føler groft, når han ruller baglæns.

Trin 3

Tag nu den rigtige position. For at føle dig mere stabil skal du placere den ene fod mindst en halv sko foran den anden og holde dine ben let bøjet i knæene.

Trin 4

Så kan du begynde at mestre teknikken. Så stå med ryggen til den retning, du vil gå. Tænk på de bevægelser, du foretager under din normale fremadgående skøjteløb. Gør nu det samme, bare omvendt: sæt dit løbeben i en vinkel og skub af, men tag let af i en bue.

Trin 5

Endelig skal du altid holde øje med, hvor du skal hen. Når du kører baglæns, skal du vænne dig til at kigge over skulderen. Intet behageligt vil ske, når du falder på en baby eller gammel kvinde.

Populær af emne.