Sådan Forbedres Dit Løb

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Dit Løb
Sådan Forbedres Dit Løb

Video: Sådan Forbedres Dit Løb

Video: Sådan Forbedres Dit Løb
Video: Sådan forbedre du din løbeteknik 2024, April
Anonim

Jogging er den bedste måde at rydde dit helbred på. Løb hjælper med at øge udholdenhed, tabe sig, træne hjerte og blodkar og styrke leddene. For at maksimere effekten af løbeøvelser skal du være i stand til at løbe korrekt. Hvad skal du se efter for at forbedre din løbeteknik?

Løb er den hurtigste vej til sundhed
Løb er den hurtigste vej til sundhed

Er det nødvendigt

Dejlige løbesko

Instruktioner

Trin 1

Start og afslut dit løb med en grundig muskelstrækning. Dette gælder især for lårmusklerne. Ofte er en atlet ikke i stand til at løbe korrekt, simpelthen fordi de mangler strækningen til en bred vifte af bevægelse. Her er to strækøvelser specielt til løbere.

Trin 2

Tag fat i støtten på brystniveau med din højre hånd. Tag fat i din ankel med din venstre hånd. Hold ryggen lige, træk hælen mod din bagdel. Hold denne position, når du føler den maksimale spænding i dine lårmuskler. Vip dit ben tilbage, spring lidt op. Stå lige med den ene fod foran og den anden bagpå i bred skridtafstand. Bagfoden er i fuld kontakt med gulvet. Overfør vægten af din krop til dit forben, mens du trykker hælen på dit bagben godt ned i gulvet.

Trin 3

Begræns ikke dig selv til bare at jogge med en bestemt hastighed. Øv en fantastisk måde at øge din løbeudholdenhed - interval løb. Dets essens koger ned til det faktum, at du skifter med forskellige hastigheder. For eksempel løber du hurtigt i to minutter og går derefter til en langsom kørsel. Du løber langsomt i tre minutter og går derefter tilbage til hurtig løb. Der kan være op til seks sådanne cyklusser. Det vigtigste er ikke at stoppe.

Trin 4

Tilføj joggingøvelser til dine regelmæssige løbeture. Først og fremmest kører dette med en høj hoftelift. Hofterne skal løftes højt op til taljeniveauet og så ofte som muligt. Den anden almindelige teknikøvelse er jogging med en overlapning. Kør, læn dig let fremad, og prøv at slå dig selv i bagdelen med dine hæle. Prøv at arbejde med styrke, kun i dette tilfælde vil øvelsen være gavnlig. Arbejd aktivt med dine hænder, så fungerer dine ben bedre. Det vil være mere fordelagtigt, hvis du indarbejder disse øvelser i dit intervalløbssystem. Løb, gør øvelser, ca. 100 meter, gå derefter til en langsom løb i en afstand af 300 - 400 meter, og vend tilbage til øvelserne.

Trin 5

Hold dine hænder korrekt, mens du løber. Armene skal være bøjet ved albuerne vinkelret og fastgjort. Mens du løber, bør dine arme ikke dingle, slappe af eller tværtimod bøje sig stærkere ved albuerne. Når du løber, bevæger armene sig i taljeniveau.

Trin 6

Prøv at løbe, rullende fra hæl til tå. Dette reducerer chokket i dine led og rygsøjle. For at gøre det lettere for dig skal du købe specielle løbesko. Deres ydersål er stivere og har dæmpende indsatser ikke kun under hælen, men også i forfoden. Tåen på disse sneakers er let bøjet for at gøre det lettere at løbe korrekt.

Trin 7

Forsøg ikke at forlænge din skridt kunstigt. Dette får dig til at bevæge dig ved at hoppe. Denne løbestil kan føre til ankelskader. Plus, du bliver hurtigere træt. For at skridtet skal være længere, skal musklerne strækkes. Udfør denne øvelse for at gøre dine skridt længere og løbe hurtigere.

Trin 8

Lav et bredt spring, hvil håndfladerne på benets lår fremad. Bagbenet skal være så lige som muligt. Hælen på det forreste ben skal være direkte under knæet. Sænk dig langsomt ned på gulvet. Når du føler den maksimale spænding, skal du forblive i denne position i 20 til 30 sekunder. Gentag for det andet ben.

Anbefalede: