Sådan Får Du En Svømmeklasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Svømmeklasse
Sådan Får Du En Svømmeklasse

Video: Sådan Får Du En Svømmeklasse

Video: 22살에 3억 대출받아 양식장 차린 청년이 양식장 컨테이너에서 먹고자는 이유 2022, December
Anonim

Svømning er en af ​​de mest populære sportsgrene. Hvis kun fordi mange mennesker ved, hvordan man svømmer, og der er mere end nok mennesker, der ønsker at plaske i poolen. Det er dog en ting at svømme til din egen fornøjelse, det er en anden at engagere sig i denne sport seriøst og regne med et højt niveau og prestigefyldte priser.

Sådan får du en svømmekvalitet
Sådan får du en svømmekvalitet

Instruktioner

Trin 1

Du kan få en ungdoms- eller massekategori (op til den anden) ved blot at tilmelde dig sektionen og udfylde en række svømningsstandarder. Svømmetiden og varigheden afhænger af svømmestilen. Se din coach eller AHL-tabellerne for at finde ud af, hvilke standarder du skal opfylde for at få den tredje eller anden kategori.

Trin 2

Disse rækker kan opnås uden at opfylde standarderne, hvis du vandt en konkurrence inden for sektionen eller et kryds i en individuel svømmetur eller i et holdbegivenhed.

Trin 3

Den første kategori kan kun opnås i to tilfælde: - hvis din sektion har ret til at tildele kategorier, der er højere end den anden (baseret på godkendte standarder);

- hvis du har vist de nødvendige resultater for at opnå denne kategori ved distrikts- eller bykonkurrencer.

Trin 4

Titlen på kandidatmester i sport (CCM) er endnu sværere at få. Her er standarderne alene tydeligvis ikke nok, selvom de skal overholdes uden fejl. For at gøre dette er det nødvendigt at vise omtrent de samme resultater ved konkurrencer med en rang, der ikke er lavere end byerne (for at bekræfte leveringen af ​​standarderne).

Trin 5

Du kan blive en Master of Sports (MS), hvis du ikke kun har bestået alle standarder, men også viste de relevante resultater ved officielle regionale konkurrencer (eller for eksempel ved mesterskabet i Moskva eller Skt. Petersborg). Derudover er der andre betingelser: - elektronisk tidtagningssystem;

- dommerpanelet skal have mindst 3 dommere i VK (helrussisk kategori).

Trin 6

Titlen International Master of Sports (MSMK) tildeles atleter, der har deltaget i konkurrencer af europæisk eller verdensskala (mesterskaber, studerende eller olympiske lege) og rangeret fra 1 til 8 (for en 25 meter pool - fra 1 til 6).

Trin 7

Titlen Honored Master of Sports (ZMS) tildeles vinderne af store internationale konkurrencer.

Populær af emne.