Alexey Popov, Formel 1-kommentator: Biografi, Privatliv

Indholdsfortegnelse:

Alexey Popov, Formel 1-kommentator: Biografi, Privatliv
Alexey Popov, Formel 1-kommentator: Biografi, Privatliv

Video: Alexey Popov, Formel 1-kommentator: Biografi, Privatliv

Video: Alexey Popov, Formel 1-kommentator: Biografi, Privatliv
Video: F1. Shanghai. Alexey Popov. Формула 1. Шанхай. Комментатор Алексей Попов. 2024, April
Anonim

Russisk journalist og tv-kommentator. Bedst kendt som kommentator til Formel 1 løb.

Alexey Popov, Formel 1-kommentator: biografi, privatliv
Alexey Popov, Formel 1-kommentator: biografi, privatliv

Alexey Popov blev født i Moskva i juli 1974. Takket være en tilfældighed formåede han meget hurtigt at møde sit sande kald, som blev en passion, hobby, kærlighed og arbejde. Da motorsport ikke var populær i Sovjetunionen, var der ingen oplysninger om begivenhederne, der fandt sted i den.

Forældre er almindelige universitetslærere. Men dette forhindrede ikke den unge dreng i at oprette sin egen gruppe med venner. Berømmelsen var kortvarig. Det sluttede efter den første koncert, da instruktøren hørte, hvad fyrene sang om.

Billede
Billede

I 1991 gik Alexey ind i Moskva Pedagogical Institute som sociolog og studerede der kun i seks måneder. En måned før undervisningen startede, købte han avisen Sport-Express med en artikel om racing. Han kunne godt lide udgivelsen som helhed, men artiklen afspejler ikke essensen af begivenhederne. Og Popov vidste på det tidspunkt meget om F-1: han havde tid til at besøge udlandet med sin bedstefar, der arbejdede. ved Sovjetunionens handelsmission i Belgien. I 1988 så Aleksey Popov det første Formel 1 løb i sit liv. På trods af at han ikke var på stadion, men bare så tv-udsendelsen, var dette nok til at finde hans sande kærlighed til livet. \

Alexey bemærkede mange mangler i artiklen og fortalte forfatteren om dem, som var den første stedfortrædende chefredaktør. Han instruerede til gengæld den modige fyr om at skrive en artikel om Grand Prix i Belgien, og den næste dag blev han hyret ind i staten.

Alexey Popov er en velkendt tv-kommentator og journalist. Det er svært at finde en person, der ved mere om auto racing-verdenen end han gør. En hel æra med motorsport i Rusland er forbundet med det, siden begyndelsen af Alekseys karriere faldt sammen med udseendet på skærmene i vores land af de kongelige løb i Formel 1-serien.

Alexei Popov genkendes af sin slagord: "Den russiske stemme i Formel 1". Han hørte en lignende præsentation fra en amerikansk journalist, der også startede programmet.

Russeren kunne godt lide det. Og nu i mere end et kvart århundrede er Alexei ikke blevet kaldt ellers: når du siger "Formel 1", mener du "Popov" og omvendt.

Karriere

Ved OL i Albertville mødtes ledelsen af RTR-tv-kanalen lederen for det monegaskiske selskab Samipa. Da Rusland fik rettighederne til at udsende løbet, var spørgsmålet om, hvem der ville kommentere, ikke længere et spørgsmål. Derefter flyttede Popov til Monaco for at rejse frit rundt i verden og rapportere direkte fra konkurrencestederne.

I 2001 blev Alexey tildelt titlen som den bedste sportskommentator. I 2005 begyndte journalisten at frigive forfatterens program "Grand Prix med Alexei Popov", først på "Rusland-2" (tidligere "Sport"), derefter på REN-TV.

"Formel 1" efter Alexei er en enkelt organisme, den har rødder, fortid og fremtid. I ti år, der blev brugt i Monaco, gjorde Popov ikke andet end motorsport. Dette var hans liv.

Men pludselig huskede Alexei, at han som barn elskede skiskydning og var fan af hockey. Som du ved, er der ingen hockey i Monaco, så rugby spillede sin rolle. Derudover er dette "sporten af rigtige mænd, som racing, kun" Formel "er forbundet med døden." Derfor forpligtede Popov sig til at kommentere konkurrencen mellem skiløbere og spillet med en oval bold.

Det var på initiativ af Alexei, at kampene i Rugby World Cup blev sendt på russisk tv. Den sidste turnering, som kommentatoren deltog i, forårsagede meget mere følelser end skiskydningsløbet ved OL i Vancouver. Popov sammenlignede det med de første spændende dage på Formula-sporene, da den unge journalist blev betroet at interviewe Alain Prost, Jean Alesi og Ayrton Senna.

I 2012 blev Alexey Popov stemmen til ikke kun verdens Grand Prix-serie, men også Formula Russia-løbene.

Billede
Billede
Billede
Billede

Personlige liv

Man ved ikke meget om den populære kommentators personlige liv. Han blev gift 2 gange. I det første ægteskab med en fransk kvinde blev der født to børn, i det andet - han var gift med en russisk pige, en anden søn.

Alexey har åbnet konti på Instagram, Facebook og Twitter. På det seneste sociale netværk hjalp en fan ham. Registreret på hans vegne og oprettet automatisk udgivelse. Da antallet af abonnenter oversteg 10 tusind mennesker, overgav han regeringens tøjler til dens ejer, dvs. Alexei.

At være en "mand fra tv" ser Popov ikke "boks" med undtagelse af sportskanaler.

Billede
Billede
Billede
Billede

Alexey Popov nu

I foråret 2018 præsenterede en sportskommentator sit andet litterære værk - bogen “Formel-1. Russisk stemme . Den første hedder Formel 1.

Fra de allerførste linjer forklarede Aleksey, at han ikke hævdede laurbærene til en seriøs forfatter, da dette ikke engang var en bog, men en transkription af diktafonoptagelser af samtaler med en journalistven. Med hensyn til indhold kom en blanding af biografiske fakta ud med minder om piloter, løb, rejser, møder med mennesker i en eller anden grad involveret i en farlig og fascinerende sport.

Reaktionen på Popovs bog viste sig at være modstridende. Læsere, der ikke er bekendte med "bilstalders" liv bag kulisserne, var interesserede i at lære Gilles Villeneuve eller Riccardo Patrese fra en tidligere ukendt side for at se, hvordan Damon Hill's ulykke gjorde det muligt for Michael Schumacher at vinde en anden verdensmesterskab, at springe ind i det tekniske detaljer om bilforberedelse.

Imidlertid har fagfolk og bare mennesker, der brænder for Formel-1, fundet en masse fejl og uoverensstemmelser. Og det handler ikke kun om redaktionens fejl, men også om forvrængning af fakta.

Anbefalede: