Alexander Kokorin: Biografi, Karriere, Skandaler, Privatliv

Indholdsfortegnelse:

Alexander Kokorin: Biografi, Karriere, Skandaler, Privatliv
Alexander Kokorin: Biografi, Karriere, Skandaler, Privatliv

Video: Alexander Kokorin: Biografi, Karriere, Skandaler, Privatliv

Video: Alexander Kokorin: Biografi, Karriere, Skandaler, Privatliv
Video: Александр Кокорин - яркий и скандальный футболист - биография 2024, April
Anonim

Alexander Kokorin, hvis karriere i øjeblikket er truet og på grund af hans egen skyld, er en lovende spiller i Skt. Petersborgs Zenit, og eksperter mener, at hans afgang vil svække sin oprindelige klubbs position markant.

Alexander Kokorin: biografi, karriere, skandaler, privatliv
Alexander Kokorin: biografi, karriere, skandaler, privatliv

Hvad sker der med Alexander Kokorins karriere? Hvilken straf vil han pådrage sig for en kamp på en cafe, og var det den eneste i hans liv? Disse spørgsmål diskuteres i alle medier. Så hvem er han - Alexander Kokorin, hvordan kom han til sport, hvordan udviklede hans karriere sig, hvad er interessant ved hans personlige liv?

Biografi af fodboldspiller Alexander Kokorin

Petersborgs fremtidige spiller Zenit Sasha Kokorin blev født i den lille by i Belgorod-regionen Valuiki i marts 1991. Fra en tidlig alder viste drengen interesse for sport - han elskede boldspil, og hans far støttede ham aktivt i dette.

Allerede i en alder af 7 blev Alexander ført til fodboldsektionen i sin hjemby, og efter kun tre år var der en vellykket screening som kandidat til Spartak Moskva. Kandidaturet blev godkendt, men klubben var ikke klar til at give den talentfulde dreng boliger, og han blev overført til Lokomotiv, på grundlag af hvilken kostskolen fungerede. Så Alexander Kokorins uafhængige liv begyndte.

Karriere hos Alexander Kokorin

Oprindeligt var der i Alexander foruden fodbold også boksning. Men skæbnen har forberedt en fodboldspiller for ham. I løbet af sin karriere formåede han at spille for sådanne fremtrædende klubber som

  • Dynamo,
  • Anji,
  • Lokomotiv,
  • Zenith.

Siden 2009 har Kokorin været medlem af det russiske ungdomsfodboldhold. I 2011 blev Alexander inkluderet i det russiske landshold efter at have scoret syv mål i mesterskabet som en del af ungdomsholdet.

Som fodboldspiller er Alexander Kokorin ret succesrig, men efter en kamp i oktober 2018 opstod der rygter om, at hans medlemskab af det russiske landshold var i tvivl. Derudover begyndte andre fakta om hans upartiske opførsel at dukke op, hvoraf de fleste angiveligt var skjult for offentlig opmærksomhed.

Skandaler, der involverer fodboldspiller Kokorin

Ud over karrieresucceser er der nok skandaler i Alexanders liv. Blandt landskammeraterne formåede han at udmærke sig i denne henseende mere end andre. Det vides med sikkerhed, at han gentagne gange blev dømt for alkoholkørsel. Der var en skandale omkring en overdådig fest, tidsindstillet til at falde sammen med en af holdets tabere. Desuden var der en fest med champagne og fyrværkeri allerede i Monte Carlo. Selv da forudsagde Kokorin afslutningen på sin karriere, men skandalen blev endnu en gang nedtonet.

Alexander Kokorins personlige liv

Det personlige liv til den russiske fodboldlandsholds førende angriber interesserer fansen ikke mindre end hans skandaløse narrestreger og succeser på banen. Det vides, at Alexander siden 2014 enten har været sammen eller har boet i et borgerligt ægteskab med Daria Valitova. Hun er bedre kendt som sangerinde med pseudonymet Amelie. I 2017 havde Daria og Alexander et barn - en søn. Hverken klubben eller fodboldspilleren selv afslører flere oplysninger.

Anbefalede: