Fodboldspiller Denis Cheryshev - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere

Indholdsfortegnelse:

Fodboldspiller Denis Cheryshev - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere
Fodboldspiller Denis Cheryshev - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere

Video: Fodboldspiller Denis Cheryshev - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere

Video: Fodboldspiller Denis Cheryshev - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere
Video: ДЕНИС ЧЕРЫШЕВ - БИОГРАФИЯ 2024, April
Anonim

Navnet på Denis Cheryshev er kendt for alle fodboldfans, om ikke kun fordi Denis er den bedste spiller i den første kamp i verdensmesterskabet i 2018, der scorede 2 mål mod det saudiarabiske landshold ved åbningen af mesterskabet. Han har en meget interessant biografi, og livet har ikke altid kun givet behagelige overraskelser, men i dag betragtes han som en af de lovende spillere med en strålende fodbold fremtid. Han har allerede spillet for hold som Valencia, Villarreal, Sevilla og Real Madrid, hvilket taler om stor erfaring.

Fodboldspiller Denis Cheryshev - biografi, foto, privatliv, karriere
Fodboldspiller Denis Cheryshev - biografi, foto, privatliv, karriere

Fodboldspiller, fodboldspiller

Lille Denis skæbne blev stort set forudbestemt af det faktum, at hans far er en fodboldlegende Dmitry Cheryshev, der engang spillede for Moskva Dynamo. Denis blev født den 26. december 1990, og de siger, at han absorberede kærligheden til fodbold fra vuggen.

Denis familie flyttede til Spanien, da han var 5 år gammel, og dette var en reel test: Uvidenhed om sprog, kultur, forstyrrede i høj grad tilnærmelsen til jævnaldrende. Imidlertid begyndte den energiske dreng efter et par måneder at tale spansk absolut flydende.

Senere begyndte Denis at studere på sportsskolen "Sporting", hvor hans far lige spillede. Og Cheryshev Jr. blev hurtigt bemærket i Real Madrid, og de begyndte at tale om, at han var en lovende fodboldspiller i fremtiden. Og som det viste sig, skuffede prognosen ikke.

Første sportspræstationer

Så snart Denis Cheryshev blev medlem af ungdomsholdet i Real Madrid, begyndte han at vise gode resultater, for et af spilene blev han endda tildelt titlen "Bedste snigskytte i turneringen". Derudover er han den første russiske fodboldspiller, der kommer ind i dette hold og scorer et mål.

Den næste fase af Denis karriere er at spille for Real Madrid Castilla, hvor han over to sæsoner viste fremragende resultater og yderligere finpudrede sine evner. Han bemærkede altid, at Cristiano Ronaldo lærte ham at score "uventede" mål.

Derefter var der holdene Sevilla, Villarreal, Valencia. Og i ethvert hold fandt Denis et fælles sprog med spillerne og træneren, der viste god disciplin, ro og engagement.

Derudover studerede han også fodboldundervisning, og om aftenen arbejdede han med børn - han lærte dem at spille og elske fodbold, som han elskede ham.

I det russiske landshold

Mange er overraskede over, at Denis Cheryshev blev medlem af det russiske landshold, og han siger, at han altid har været og forbliver en russer - en russisk fyr fra Nizjnij Novgorod. På trods af at Denis siden 2016 har underskrevet en kontrakt med Villarreale, viste han et fremragende resultat ved verdensmesterskabet i 2018. Og på trods af alle tilbageslag og skader forbliver han en meget lovende spiller. Alt takket være den ægte sportslige karakter.

Under øjnene af specialister

Hver fodboldspiller vurderes efter flere parametre, og hver har sine egne særpræg. Eksperter anerkender styrkerne ved Dmitry Cheryshev:

  • mod;
  • udholdenhed;
  • fart;
  • fremragende teknik.

Forvirring betragtes som den svage side, men det bemærkes samtidig, at det undertiden endda kan være et plus.

Personlige liv

En lovende fodboldspiller er også en lovende livspartner for enhver pige. En ung charmerende fyr er sandsynligvis ikke frataget opmærksomheden fra den smukke halvdel, men der vides intet om Dmitrys livspartner. Ingen ved engang, om han har det. Vi kan kun ønske ham det samme held med valget af anden halvleg, som hans fremragende præstation på fodboldbanen. Og vi vil overvåge hans sportslige succes.

Anbefalede: