Sådan Coaches En Fodboldspiller

Indholdsfortegnelse:

Sådan Coaches En Fodboldspiller
Sådan Coaches En Fodboldspiller

Video: Sådan Coaches En Fodboldspiller

Video: Sådan Coaches En Fodboldspiller
Video: NEYMAR DIT TUDEFJÆS!?!?!? 2023, November
Anonim

At lære at spille det elskede millionbeløb kræver daglig og stædig fysisk træning, taktiske og tekniske færdigheder. Det er meget vigtigt for en fodboldspiller at konstant træne benmusklerne, udvikle hastighed, lære at skyde nøjagtigt og selvsikkert på mål. For at gøre dette skal du udføre et bestemt sæt træning hver dag i flere timer.

Sådan coaches en fodboldspiller
Sådan coaches en fodboldspiller

Er det nødvendigt

springtov, forhindringer, medicinbold, port

Instruktioner

Trin 1

Træn dine ben kraftigt: styrke i benmusklerne er nødvendig for at udvikle høj hastighed. Til dette er det vigtigt at løbe hver dag. Kør et bestemt antal kilometer i starten og gradvist opbygge afstanden. Senere, gå videre til forhindringsbane. Dette kan være nedkørsel, træløb, sne, der kører om vinteren eller sand, der kører om sommeren.

Trin 2

Træn dine ben ved at udføre et sæt spring. Et fremragende udstyr til en fodboldspiller er et springtov - udfør hver dag spring på begge ben, skiftevis på hvert ben, spring over forhindringer, en kombination af forskellige spring og andre øvelser.

Trin 3

For andre øvelser uden bolden skal du foretage salto frem og tilbage fra forskellige positioner, hvælvede over "gede", hoppe bevægelse mellem forhindringer.

Trin 4

Udfør øvelser ved hjælp af en medicinbold, der vejer 2-4 kg: salto med bolden i dine hænder, jonglerer bolden med dine hofter, hoved, ben og holder bolden i forskellige hastigheder mellem forhindringer.

Trin 5

Lav øvelser, der udvikler smidighed og reaktion: kast bolden op eller fremad med dine hænder, rul hurtigt fremad og stå. Når bolden har rørt overfladen, skal du feje den i brat skiftende retninger. Flyt 8-10 trin væk fra væggen, kast bolden ind i væggen bag dit hoved. Rul fremad og fang bolden, der sprang ud af muren.

Trin 6

Udfør følgende øvelse med en partner: træk fra hinanden tre trin, og start med at jonglere med dine fødder. Ved signalet skal du rette bolden til din partner og tage den tilbage og derefter fortsætte med at jonglere.

Trin 7

Træn din slagteknik: den bedste måde er at sparke bolden mod målet, som har en målmand. En anden måde er at ramme væggen med bolden. Øv dig først på at slå en stationær kugle, og lær derefter at slå en rullende kugle. Efter at have finpudset disse spark, øv dig ved at kaste bolden i luften og ramme den i farten.

Anbefalede: