Sådan Bliver Du Fodboldspiller I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bliver Du Fodboldspiller I
Sådan Bliver Du Fodboldspiller I

Video: Sådan Bliver Du Fodboldspiller I

Video: Sådan Bliver Du Fodboldspiller I
Video: Sådan bliver du fodboldspiller 2024, April
Anonim

Der er to måder at få erhvervet som en fodboldspiller på. Den første af disse, en enkel, blev tilbudt af den lille kendte engelske klub i femte division, McClesfield. Dens præsident meddelte, at for 20 tusind pund vil han give enhver sund mand fra 18 til 35 år mulighed for at blive en spiller på sit hold og endda deltage i en officiel kamp. Den anden vej er sværere. Det involverer mange års studier på en specialiseret fodboldskole under vejledning af en erfaren træner.

Vejen til stor fodbold går kun gennem konstant boldspil
Vejen til stor fodbold går kun gennem konstant boldspil

Er det nødvendigt

  • - lægeerklæring om sundhedsstatus
  • - fodbolduniform (jersey, shorts, leggings, skinneben)
  • - støvler eller sneakers
  • - fodbold.

Instruktioner

Trin 1

Hvis din søn er fra syv til ni år gammel, og han drømmer om at blive fodboldspiller, så gå først til lægen, bedre - til den sportslige. Det er muligt, at drengens drøm kommer over et medicinsk tabu og en anbefaling om at lave en anden sport. Under alle omstændigheder vil han uden et sundhedscertifikat ikke blive optaget i fodbold ungdoms sportsskolen (ungdoms sportsskole), han får ikke lov til at træne.

Trin 2

Find på forhånd rekrutteringskriterierne (og i nogle store og velkendte CYSS - udvælgelse), betingelser for klasser, navne og kvalifikationer for trænere. På samme tid skal du prøve at vælge en skole, der ikke er så langt væk fra hjemmet og offentlig transport.

Trin 3

Få en trøje og sko, som du kan bruge til at træne udendørs eller i gymnastiksalen et par dage om ugen. CYSS har en uniform til spillere, men den udstedes ikke den første dag og ikke til alle, men kun til dem, der er uddannet i flere år og allerede er begyndt at konkurrere.

Trin 4

Spørg en erfaren fodboldspiller eller fremtidig træner, inden du køber en klampe eller træner. Når alt kommer til alt, kræves der forskellige fodtøj til hver overflade på en mark eller sportsbane.

Trin 5

Tilmeld dig skolen (optagelse finder normalt sted i begyndelsen af skoleåret), mød og udveksle telefonnumre med træneren. Omskriv din timeplan.

Trin 6

Skab betingelserne for rettidig skoledeltagelse og følg alle coachens anbefalinger. Først og fremmest vedrører de overholdelse af regimet, herunder ernæring, helbredelse, hvile og yderligere ekstraundervisning. Og husk, at fodbold ikke kun kræver evnen til at slå bolden, men også intelligens, evnen til at tænke og høre.

Trin 7

Udvikle i den fremtidige fodboldspiller en følelse af ansvar for resultatet og kollektivisme. Fodbold er et holdspil, individualisme hilses kun velkommen, når man interagerer på banen med andre spillere. Hele holdet vinder eller taber også.

Trin 8

Prøv på forhånd at bestemme din søns fremtidige rolle. Hvis du er overbevist om, at han vil vokse sig høj, vil hans plads sandsynligvis være i målet, især med den rette reaktion og spring eller i midten af forsvaret. Og hvis han har god kørehastighed og ikke særlig fremragende fysiske data, så kan fyren vise sig at være en kvalitetsflankeforsvarer eller midtbanespiller.

Trin 9

Vejen til stor fodbold går kun gennem kampe. Jo mere en ung fodboldspiller spiller i holdet og arbejder med bolden, jo bedre forstår han essensen af spillet, og jo hurtigere bliver han professionel. Derfor er du nødt til at bruge enhver chance og frem for alt i træning for at bevise for træneren din ret til at komme ind i banen i første hold. Hvis han ikke prøver at give alt det bedste i hvert møde, bliver han i morgen erstattet af en anden spiller.

Anbefalede: