Sådan Bliver Du Med I Teamet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bliver Du Med I Teamet
Sådan Bliver Du Med I Teamet

Video: Sådan Bliver Du Med I Teamet

Video: SÅDAN BLIVER MADS GOTTLIEB STOR! Ben dag med Team Machine 2022, November
Anonim

Et team er en speciel verden, hvor folk interagerer med hinanden på mange niveauer. De er bekymrede for resultatet, de vokser sammen, modstår arbejdsbyrden, støtter hinanden. Det er ikke kun færdighedsniveau, der betyder noget. De deler vanskeligheder og fiaskoer, men de får også testen af ​​herlighed. Nye mennesker deltager regelmæssigt i teamet. For at blive en af ​​dem har du brug for en varieret forberedelse.

Sådan bliver du med i teamet
Sådan bliver du med i teamet

Instruktioner

Trin 1

Bring dig selv til det bedste træningsniveau, du kan. Du skal være i god form lige nu. Dette gælder både faglig og psykologisk træning. Psykologisk forberedelse indebærer et stærkt ønske om et mål, i god forstand, en besættelse af en idé, en beslutsomhed om at gå til slutningen.

Trin 2

Forbered dig på at tale med din træner. Udskriv dit CV. Skriv en kort professionel biografi i den. Angiv, hvornår du begyndte at studere, under hvis ledelse, hvor hurtigt resultaterne dukkede op, hvordan du nu vurderer dit niveau, hvorfor du vil blive medlem af teamet. Udtryk dit hjerte og din sjæl i dit CV. Glem formelle ting, gør dette arbejde kreativt, vis din individualitet. Placer teksten på et ark papir, og tag alt, hvad du har brug for, for at demonstrere dine færdigheder og evner. Det kan være atletisk uniform eller værktøj eller træningsprint. Vær forberedt på alt som en situation med en chance.

Trin 3

Spørg, hvad dine chancer er. En god træner leder altid efter talentfulde fyre. Se lige i øjnene, smil, vis din respekt. Bare rolig, hvis du bliver bedt om at demonstrere noget. Vær glad for at få en chance og nyd professionel kommunikation.

Trin 4

Gentag fra trin 1. Selv hvis de straks nægter, bliver du husket. Fortsæt med at arbejde på dig selv. Så snart du er i niveau, skal du prøve igen. Trænere elsker vedholdende.

Populær af emne.