Sådan Bliver Du Involveret I Græsk-romersk Brydning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bliver Du Involveret I Græsk-romersk Brydning
Sådan Bliver Du Involveret I Græsk-romersk Brydning

Video: Sådan Bliver Du Involveret I Græsk-romersk Brydning

Video: Sådan Bliver Du Involveret I Græsk-romersk Brydning
Video: The Rules of Greco Roman Wrestling - EXPLAINED! 2023, December
Anonim

Kampsportstræning kan være en interessant hobby og en mulighed for at bevare dit helbred gennem fysisk aktivitet. Et af de mest populære områder inden for kampsport i Rusland er græsk-romersk brydning.

Sådan bliver du involveret i græsk-romersk brydning
Sådan bliver du involveret i græsk-romersk brydning

Instruktioner

Trin 1

Vælg det afsnit, hvor du vil begynde at øve græsk-romersk brydning. For et barn skal du vælge en gruppe i hans alder. Du kan begynde at bryde fra du er fem år. Sektioner for børn arbejder normalt i kulturhuse og findes også på skoler. Nogle byer har deres egne berømte græsk-romerske brydeskoler, hvor de træner fremtidige verdensmestre - olympiske reserveskoler. Især er russiske Wrestling Federation-skoler placeret i Moskva og Moskva-regionen, i Skt. Petersborg, Novosibirsk, Belgorod, Bryansk-regionerne, i Altai-territoriet og i en række andre regioner. For at komme ind i dem skal du dog overholde strenge parametre for sundhed og dygtighed. Men hvis det lykkes, kan begavede børn studere gratis.

Trin 2

Hvis du ønsker at starte en voksenundervisning, skal du finde den der passer dig bedst. Sektioner for voksne findes for eksempel i sportsklubber. Derefter kan du endda deltage i specielle turneringer designet til folk i moden alder - de kaldes veterankonkurrencer.

Trin 3

Før du tilmelder dig en sektion, skal du deltage i en prøveundervisning. Så du kan se nærmere på trænerens arbejdsmetoder på niveauet for andre studerende og forstå, hvordan sådanne belastninger passer dig.

Trin 4

Få en lægeundersøgelse, før du starter klassen. Det vil ikke skade, selvom du ikke har bemærket nogen alvorlige helbredsproblemer før. Kontraindikationer for brydning kan være hjerte-kar-sygdomme såvel som ledsygdomme og en række andre sundhedsmæssige lidelser. Det er bedst at spørge din læge, hvilket niveau af stress der er acceptabelt i dit tilfælde.

Trin 5

Få en træningsuniform. Du har brug for specielle sko - brydesko samt strømpebukser og specielle shorts.

Anbefalede: