Sådan Lærer Du Brydning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Brydning
Sådan Lærer Du Brydning

Video: Sådan Lærer Du Brydning

Video: Sådan Lærer Du Brydning
Video: KIF Brydning 2023, September
Anonim

Den bedste løsning på dette emne ville selvfølgelig være at tilmelde sig sektionen om brydning eller blandet kamp, men hvis du seriøst beslutter at udføre denne type kamp alene, skal du ikke bare rulle ærmerne op, men snarere rive dem ud.

Sådan lærer du brydning
Sådan lærer du brydning

Instruktioner

Trin 1

Forstå filosofien om brydning. Hver type kamp har sin egen filosofi, og du kan lære det af erfarne krigere og trænere. Hvis du har sådanne bekendte, er det godt, så spørg dem om hjælp. Hvis der ikke er sådanne mennesker i din bekendtskreds, skal du kontakte en blandet kamptræner for afklaring, da denne type er tættest på brydning.

Trin 2

Tilmeld dig et motionscenter - du skal bygge muskler og øge styrken, da du simpelthen har brug for det, når du udfører kast. For at forbedre effektiviteten af dine træningsprogrammer, og dit mål er at få masse og blive stærkere, skal du kontakte din træner såvel som din læge om, hvorvidt og hvordan man bedst kan bruge kosttilskud som protein eller kreatin.

Trin 3

Køb eller lav din egen boksesæk derhjemme. Læs anbefalingerne om teknikken til indstilling af næver, hvordan du korrekt fordeler din vægt, når du rammer, så de er så stærke og effektive som muligt. Øv forskellige typer slag hver dag, såsom en jab (et direkte slag med hånden tættest på modstanderen), en krog (en sidestans), en store bogstav (en nederste stans) og andre.

Trin 4

Kom i strækning og fleksibilitet. Du behøver ikke at få superplastik eller være i stand til at splitte, men du har brug for en vis grad af fleksibilitet og strækning. Dette reducerer sandsynligheden for skade og giver dig også mulighed for lettere at udføre visse kast.

Trin 5

Køb eller download bryderkampe på Internettet. Se denne video ud fra analysen af slaget, krigernes bevægelser. Overhold nøje, hvilke slag og kast krigerne bruger, hvordan de fordeler deres vægt under strejken. På samme tid må du ikke glemme krigernes defensive handlinger - hvordan de blokerer slagene, hvordan de kommer væk fra dem, og hvordan de modangriber modstanderen.

Anbefalede: