Cristiano Ronaldo: Biografi Og Privatliv

Indholdsfortegnelse:

Cristiano Ronaldo: Biografi Og Privatliv
Cristiano Ronaldo: Biografi Og Privatliv

Video: Cristiano Ronaldo: Biografi Og Privatliv

Video: RONALDO Evolution in LEGO • CR7 from Sporting to Manchester United • Cristiano Ronaldo 2002-2022 2022, December
Anonim

Hvem er Cristiano Ronaldo, ved enhver samtid - dette er ansigtet med dagens fodbold, portugiserne spiller for det spanske Real Madrid, verdensmesteren i 2016, topscorer, som de vil købe mindst flere gange om året.

Cristiano Ronaldo: biografi og privatliv
Cristiano Ronaldo: biografi og privatliv

Det fulde navn på denne berømte fodboldspiller lyder som Cristiano Ronaldo dos Santosh Aveiro. Hans start var hurtig, og mange år efter en vellykket strat vil atleten ikke opgive positioner. Han er stadig efterspurgt, aktiv både på siden og i det offentlige liv, hans biografi og personlige liv diskuteres i større aviser og magasiner.

Biografi om Cristiano Ronaldo

Den fremtidige fodboldspiller blev født i 1975 i familien af ​​en fodboldtræner, det vil sige, hans skæbne var en forudgående konklusion. Cristiano var det 4. barn, og mor og far argumenterede længe om, hvad han skulle kalde sin søn. Som et resultat blev forældrene enige om et dobbeltnavn, som er tilladt i Portugal - Cristiano (efter moderens anmodning) og Ronaldo (til ære for sin fars idol, Ronald Reagan).

Drengen var glad for fodbold fra den tidlige barndom, han voksede næsten op på arbejde med sin far - i administrationen af ​​fodboldklubben "Andorinha". Fra børneteamet i hans oprindelige klub flyttede Cristiano til Nacional-holdet, hvor han blev bemærket af repræsentanter for ungdomsakademiet fra Lissabon.

I en alder af 16 havde Cristiano Ronaldo allerede spillet for Manchester United og ganske vellykket. Så var der

  • Portugals landshold,
  • titlen verdensmester,
  • "Real Madrid",
  • en succesrig karriere som reklameaktør.

I dag er Cristiano Ronaldo den mest betalte og titlen moderne fodboldspiller og skuespiller, den mest ønskede brudgom og den mest omtalte person i medierne.

Cristiano Ronaldos personlige liv

Denne fodboldspillers personlige liv er sladder, spekulation og rygter. I medierne "kaldes han" kun som en damemand. Den fulde liste over hans mulige brude kan ikke findes på én side. På forskellige tidspunkter blev Cristiano krediteret romaner med

  • Jordan Jardel - søster til sin kollega,
  • model fra Spanien Nereida Gallardo,
  • Italiensk Letizia Filippi,
  • Paris Hilton,
  • model fra Rusland Irina Shayk.

Officielt bekræftede manden kun en affære med Irina Shayk, skønt mange af hans potentielle brude tidligere villigt talte om afsked og om at møde deres forældre og om andre nuancer af deres forhold til Ronaldo.

En anden interessant og bekræftet kendsgerning fra Cristiano Ronaldos personlige liv er fødslen af ​​hans søn i 2010. Fodboldspilleren nægtede kategorisk at afsløre navnet på sit barns mor, hvilket førte til spredning af rygter om hans ukonventionelle orientering, at han var "homoseksuel" og om surrogati. Fodboldspilleren ignorerede disse spekulationer og startede en affære med Irina Shayk i 5 år. Imidlertid sluttede dette forhold snart, og Ronaldo forblev en efterspurgt og ønsket forlovede.

Populær af emne.