6 Fakta Om Fitness Og Vægttab, Du Måske Ikke Kender Til

Indholdsfortegnelse:

6 Fakta Om Fitness Og Vægttab, Du Måske Ikke Kender Til
6 Fakta Om Fitness Og Vægttab, Du Måske Ikke Kender Til

Video: 6 Fakta Om Fitness Og Vægttab, Du Måske Ikke Kender Til

Video: 6 Fakta Om Fitness Og Vægttab, Du Måske Ikke Kender Til
Video: Алкоголь стоил ему всего ~ Заброшенный особняк дезориентированного фермера 2023, Oktober
Anonim

Her er nogle interessante fakta om fitness og anden fysisk aktivitet, og hvordan det påvirker vægttab. Vidste du, at …

Foto: www.publicdomainpictures.net
Foto: www.publicdomainpictures.net

1. Motion slipper ikke af lokalt fedt

Ethvert problemområde kan bringes i orden ved hjælp af øvelser, men det er umuligt at "forbrænde" fedt et bestemt sted, for eksempel kun på hofter eller talje, fordi det falder jævnt i hele kroppen. Selvom det undertiden ser ud til, at toppen taber sig hurtigere end bunden.

2. Motion hjælper ikke dig med at tabe dig

Styrketræning, i modsætning til aerob træning (løb, gå, cardio træning), er ikke særlig effektiv til vægttab, men det hjælper med at opnå en smuk silhuet. Og for at tabe sig skal du spise en afbalanceret kost og føre en aktiv livsstil. Motion er bestemt vigtig, men kroppen forbrænder det meste af kalorierne gennem hverdagens aktiviteter.

3. Fastende morgenjogging er bedst til fedtforbrænding

At starte din morgen med et løb i stedet for morgenmad kan hjælpe dig med at forbrænde så meget fedt som muligt. Dette skyldes, at kroppen, der ikke har modtaget glukose fra mad, bliver nødt til at trække energi fra sine fedtreserver. Spis en skefuld honning eller et stykke marshmallow natten før, og drik et glas vand inden du løber. Sørg for at spise morgenmad efter turen - dit morgenmåltid skal indeholde proteiner og langsomme kulhydrater.

Billede
Billede

4. Vægten holder op med at falde, når kroppen vænner sig til belastningen

Desværre sker dette ganske ofte: du går regelmæssigt til fitness, men vægten stod pludselig på plads og ønsker ikke at bevæge sig fra et punkt, og det ønskede resultat er stadig langt væk. Dette sker, når kroppen vænner sig til en bestemt type belastning. For at genoptage processen med at tabe sig kan du ændre typen af fysisk aktivitet eller øge belastningen lidt. Men at stramme kosten i dette tilfælde er ikke den bedste vej ud.

5. Du kan spise pasta halvanden time før træning

Eller andre fødevarer, der indeholder langsomme kulhydrater (brun ris, fuldkornsprodukter eller brød) - ca. 60-70 gram tørt produkt. Så vil din krop have nok energi til at træne intensivt og derefter ikke føle en stærk sultfølelse. Ellers vil det være ret svært at bremse din appetit efter afslutningen af klassen.

6. Du behøver ikke gå i gymnastiksalen hver dag for at tabe sig

Det optimale antal besøg i gymnastiksalen er 3-4 gange om ugen. Du skal ikke gå der hver dag, da kroppen har brug for en pause - musklerne skal komme sig.

Anbefalede: