Hvad Giver Byen OL

Hvad Giver Byen OL
Hvad Giver Byen OL

Video: Hvad Giver Byen OL

Video: Métier Infirmière : La Difficulté de SECOURIR UN ENFANT 😨 (SNSM) 2022, December
Anonim

At gennemføre OL er en meget ansvarlig og kostbar begivenhed. Derfor kan man meget ofte høre kritik af dem, der søger at blive en konkurrent til at arrangere konkurrencer. OL medfører imidlertid ikke kun materielle omkostninger til byen, hvor det afholdes, men også fordele.

Hvad giver byen OL
Hvad giver byen OL

For at afholde de olympiske konkurrencer på det rette niveau tiltrækker byen, der fik titlen arrangør, store kræfter fra hele landet - disse er designere og landmåler og bare bygherrer. Tættere på selve OL er byen fyldt med frivillige, der gennemfører en informationskampagne til støtte for begivenheden. Mange mener, at alt dette er spild af tid og penge, der kan rettes mod andre behov.

Denne erklæring er delvist sand. Men for det meste for de lande, der kæmper med deres sidste styrke, når de organiserer en sådan storstilet konkurrence. Så skete for eksempel Montreal, som i yderligere 30 år betalte sin gæld til OL. Naturligvis er byens og landets ledelse forpligtet til at beregne alt godt, inden de indgiver en ansøgning til OL. Det er nødvendigt nøje at overveje med hvilke kræfter det vil være muligt at opfylde alle de krævede betingelser for Den Internationale Olympiske Komité.

Men OL er ikke kun en ødelæggende begivenhed. I de fleste tilfælde er det tværtimod meget rentabelt. For det første øges strømmen af ​​turister og sportsfans straks til byen. De kan med egne øjne se alle fordelene ved dette eller det andet sted og derefter komme her bare for at hvile.

For det andet skal fans, der kom til OL, bo et sted, og dette er en nettofortjeneste for både hotelejere og private boliger, som også aktivt udlejes på dette tidspunkt. Desuden stiger lejepriserne 2-3 gange under sådanne store begivenheder.

For det tredje er der yderligere fortjeneste for butikker og cateringvirksomheder. Når alt kommer til alt skal alle sportsbevægelsens gæster spise. Og OL varer ikke mindre - 2 uger. I denne henseende kan ejerne af cateringforretninger for

det er tid til at tjene årligt.

Selvfølgelig er souvenirhandlere heller ikke tabt. Dette betyder, at arbejdet med industrielle faciliteter til produktion af forskellige souvenirs med olympiske symboler stimuleres. Og dette har den mest positive effekt på landets økonomi som helhed.

Og endelig er byen tilbage med nybyggede moderne olympiske faciliteter, hvoraf mange er udstyret med den nyeste teknologi. Dette gør det muligt for lokale beboere at udvikle sport i deres region på et forholdsvis højt niveau. Igen øges strømmen af ​​turister, der ønsker at benytte sig af skiløjper, svømmebassiner, skiløjper osv. Derfor forbedres den materielle base i byen, hvor OL fandt sted.

Populær af emne.