Hvordan Sochi-beboere Føler Sig Om OL I Byen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Sochi-beboere Føler Sig Om OL I Byen
Hvordan Sochi-beboere Føler Sig Om OL I Byen

Video: Hvordan Sochi-beboere Føler Sig Om OL I Byen

Video: Hvordan Sochi-beboere Føler Sig Om OL I Byen
Video: Age of Civilizations 2 (Германия) - Немецкая агрессия! #1 2023, Oktober
Anonim

Om et par uger er Sochi vært for en storslået begivenhed - Vinter-OL 2014. Mange lande forbereder sig på denne begivenhed, for ikke at nævne russerne, og endnu mere så indbyggerne i Sochi. Så hvordan synes beboerne i denne udvejsby, der har haft den ære at være vært for mange gæster, om at være vært for OL i deres by?

Sommersæsonens top i Sotji
Sommersæsonens top i Sotji

Problematisk forberedelse

Forberedelsen til dette projekt varer nøjagtigt 7 år. Og i alle disse år udholder beboerne i Sochi vanskeligheder på grund af manglen på grundlæggende faciliteter, et øget personale af politibetjente og uophørlige vejarbejder. Der tales ofte blandt Sochi-beboere om, hvor de skal hen inden marts!

Disse menneskers følelser kan forstås. Masseforberedelse, hype, spænding - alt dette påvirker stemningen hos indbyggerne i denne smukke by. Derudover får de forbedrede sikkerhedsforanstaltninger beboerne i Sochi til at føle, at de har erklæret krigstid. Folk er trætte af at se soldater, skyttegrave og våben hver dag. Men det skal forstås, at alt dette sker til gavn for befolkningen og den vellykkede afholdelse af legene.

De olympiske trafikregler skaber også en nervøs atmosfære. Disse er på en måde tilføjelser til de nuværende regler, der begrænser chaufførernes frihed. Det skal siges, at bilens bevægelseshastighed i en provinsby i flere år ikke overstiger 20 km / t. Og forberedelsen til OL er også skylden.

Vanskeligheder på grund af den fælles struktur

I forbindelse med forberedelsen var planlagte strømafbrydelser ofte gældende i Sochi. Nogle kvarterer blev efterladt uden strøm i flere uger. Og da forbindelsen af objekter allerede er begyndt, vil situationen for Sochi-beboere ikke blive bedre i den nærmeste fremtid. Naturligvis påvirker dette negativt den følelsesmæssige tilstand hos beboerne i Sochi.

Her er nogle mere irriterende faktorer: i december blev alle byens centrale områder efterladt uden opvarmning; tre store boligområder blev efterladt uden varmt vand i januar; manglen på lys tvinger os til aktivt at bruge elektriske apparater, hvilket igen fører til hyppigere ulykker på grund af overbelastning.

Mange turister, tilskuere og atleter ser frem til 7. februar - starten på legene. Indbyggerne i Sochi bemærker selv, at det ikke vil være åbningen, men afslutningen af OL i Sochi 2014, der vil bringe dem mere glæde.

Med hensyn til beboerne i de kaukasiske regioner er de ikke velkomne til de kommende spil, og de får ikke adgang til Sochi. Dette blev udtalt af menneskerettighedsaktivisten Magomed Mutsolgov. Denne forskelsbehandling tilføjer sorg til Sochi-folks hjerter.

Derfor kan beboere i Sochi klage over, hvad der sker. At forberede en begivenhed fjerner deres glæde og fred. Desuden bekymrer de sig om transport og vejforhold på tidspunktet for legene. Vil de være i stand til at komme på arbejde på dette tidspunkt uden problemer, eller bliver de nødt til at stå i trafikprop i lang tid? Vi håber, at disse og andre problemer vil blive løst, og beboerne i Sochi kan være stolte af verdens-OL, der fandt sted i deres hjemby!

Anbefalede: