Hvordan Putin Føler Om En Mulig Boykot Af Sochi-OL

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Putin Føler Om En Mulig Boykot Af Sochi-OL
Hvordan Putin Føler Om En Mulig Boykot Af Sochi-OL

Video: Hvordan Putin Føler Om En Mulig Boykot Af Sochi-OL

Video: Hvordan Putin Føler Om En Mulig Boykot Af Sochi-OL
Video: Владимир Путин в Сочи проводит встречу с президентом Азербайджана Ильхамом Алиевым. 2024, April
Anonim

De kommende olympiske lege i Sotji vækker alle mulige forventninger hos mennesker. Nogen ser frem til ferien, mens andre er skeptiske over for den. Desuden er politikere ingen undtagelse. Mange frygter, at forberedelserne til De Olympiske Lege bliver hårde. Hvad synes Putin om en mulig boykot?

Putin på et møde med frivillige
Putin på et møde med frivillige

Boykotter bruges ofte som nationale befrielsesbevægelser. Der var tilfælde, hvor de olympiske lege også blev boykottet. For eksempel annoncerede USA og flere andre stater en boykot af Sovjetunionen i 1980. Som svar boykottede Sovjetunionen de olympiske sommerlege i 1984 i Los Angeles.

Hvad er truslen om en boykot af Sochi-OL? Nogle lande, inklusive Amerika, har til hensigt at arrangere en boykot i Rusland. Ifølge præsident Putin er dette intet andet end en manifestation af konkurrence. Desuden bemærkede statsoverhovedet, at dette er særligt dårligt, hvis det anvendes til internationale sportskonkurrencer.

Udenlandske ledere

Præsident for Den Russiske Føderation V. V. Putin bemærkede, at afholdelsen af De Olympiske Lege giver mulighed for at forbedre forbindelserne med forskellige lande, så at sige, til at bygge pålidelige broer. Hvilken skam, at boykotter og protester brænder disse broer og ødelægger sunde relationer mellem partnere.

Præsidenter og premierministre i mange lande nægter at samarbejde med de russiske myndigheder. OL i Sotji afholdes sandsynligvis uden lederne af Frankrig, Tyskland, Polen og Storbritannien. Tilstedeværelsen af disse statsledere ville have jublet Vladimir Vladimirovich og forsikret ham om hans store lands ægte storhed.

En anden grund til boykotten

Vladimir Putin sagde, at Rusland har vedtaget en lov, der forbyder fremme af homoseksualitet, især blandt børn. Men homoseksuelle mennesker undertrykkes ikke på nogen måde. Derfor kan de frit besøge Sochi og se OL. Dette er en anden grund til boykotten af Vesten.

Faktum er, at der i USA er strenge love vedrørende homoseksualitet, som er underlagt strafferetligt ansvar. Ifølge Putin ville hans udenlandske kolleger, der forsøger at kritisere russiske love, ikke skade ved at bede dem om at sætte orden på tingene først og fremmest i deres lande. Hvordan kan du komme med kommentarer til demokratiske love, især hvis de er blødere end i andre lande?

På samme måde er enkeltpersoner fjendtlige og forsøger at forstyrre begivenheden eller i det mindste ophæve feststemningen og svække deltagerens ånd. Nogle beboere i nærliggende byer slutter sig til grupper og organiserer forskellige aktioner.

Hvad angår OL er præsidenten sikker på, at der ikke er nogen frygt. Han opfordrer til loyalitet over for alle befolkningssegmenter. Og selvom der ikke er reelle trusler, og boykotter ikke får ekstrem fart, har folk ingen følelse af ferien som sådan.

Anbefalede: