Hvordan Putin Fulgte Forberedelserne Til Legene I I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Putin Fulgte Forberedelserne Til Legene I I Sochi
Hvordan Putin Fulgte Forberedelserne Til Legene I I Sochi

Video: Hvordan Putin Fulgte Forberedelserne Til Legene I I Sochi

Video: Hvordan Putin Fulgte Forberedelserne Til Legene I I Sochi
Video: Роман из Тулы задал вопрос, на который Путин ответил: "Не знаю!" 2024, Kan
Anonim

Russlands præsident Vladimir Putin har nøje fulgt forberedelserne til vinter-OL 2014 i Sochi lige fra starten. En af præsidentens vigtigste beslutninger om at fremskynde opførelsen af sportsfaciliteter er oprettelsen i begyndelsen af 2013 af en særlig statskommission til forberedelse og afholdelse af de olympiske og paralympiske lege 2014 i Sochi. Vicepremierminister Dmitry Kozak blev valgt som formand for statskommissionen.

Hvordan Putin fulgte forberedelserne til legene i 2014 i Sochi
Hvordan Putin fulgte forberedelserne til legene i 2014 i Sochi

Kommissionens arbejde med forberedelsen til OL

Præsidenten pålagde Kommissionen ansvaret for at løse de vigtigste spørgsmål om forberedelse til legene på føderalt, regionalt og lokalt niveau. Alle beslutninger truffet af Kommissionen skal udføres uden fejl af myndighederne.

Under sit arbejde er Kommissionen forpligtet til at forelægge præsidenten rapporter om, hvad myndighederne gør for at forberede og organisere OL og Paralympics. En af de seneste rapporter blev præsenteret for Vladimir Putin af Dmitry Kozak under et møde dedikeret til forberedelserne til legene i september, fem måneder før konkurrencen startede. Præsidenten blev informeret om, at opførelsen af sportsfaciliteter var 96% færdig.

Vladimir Putin sagde, at han var tilfreds med det udførte arbejde og håbede på en strålende afholdelse af de olympiske lege om fem måneder, som vil være yderst ansvarlig for den endelige forberedelse af alle planlagte begivenheder.

Præsidentens ordrer

Præsidenten pålagde Sochi 2014-organisationskomiteen at sikre salg af billetter til OL i alle regioner i Rusland. Et vigtigt punkt, Vladimir Putin overvejer tilgængeligheden af billetter til russiske statsborgere, så alle har mulighed for at juble for deres land. Præsidenten lovede at hjælpe myndighederne med at organisere deres salg.

På nuværende tidspunkt betragter Vladimir Putin servicekvaliteten i Sochi lufthavn som et vigtigt emne, der ifølge præsidenten stadig lader meget tilbage at ønske. Som statsoverhovedet bemærker, at hvis lufthavnen drives af et privat firma, skal den overvåge serviceniveauet korrekt. Dmitry Kozak reagerede på præsidentens ord ved at sige, at dette problem ville blive løst af et specielt organiseret operationelt hovedkvarter for at kontrollere kvaliteten af transporttjenesterne.

På en udstilling, der blev afholdt i 2013 i Lenexpo Center, undersøgte Vladimir Putin prøver af medaljer, der blev tildelt vinderne og prisvinderne af legene i 2014 i Sochi, samt en model af den olympiske fakkel. Præsidenten var tilfreds med prøverne og godkendte dem.

Anbefalede: