Hvilken Rolle Spillede Bilalov I Forberedelserne Til OL I Sochi?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Rolle Spillede Bilalov I Forberedelserne Til OL I Sochi?
Hvilken Rolle Spillede Bilalov I Forberedelserne Til OL I Sochi?

Video: Hvilken Rolle Spillede Bilalov I Forberedelserne Til OL I Sochi?

Video: Hvilken Rolle Spillede Bilalov I Forberedelserne Til OL I Sochi?
Video: İlhan_iclek Grup Niwan Pazarcik Elbistan düğünü Paris etoile de villers by Bayram isikli Ferit Han 2024, April
Anonim

Forberedelserne til de olympiske lege i Sochi begyndte for 7 år siden. I disse år har landets ledelse og den olympiske komité arbejdet med opførelse af faciliteter og sportsfaciliteter. Og statsofficeren Bilalov leverede sit "bidrag" til denne aktivitet. Sandt nok spillede han ikke hovedrollen i forberedelsen til legene, men snarere en negativ rolle.

Bilalov forstyrrede åbningen af nogle sportsgrene
Bilalov forstyrrede åbningen af nogle sportsgrene

Putins utilfredshed og afskedigelse

Akhmed Gadzhievich Bilalov, en russisk forretningsmand og politiker, vred præsident Vladimir Vladimirovich Putin. Årsagen er springbrætkompleksernes svigt. Vicepræsidenten for den russiske olympiske komité kunne ikke klare sin opgave med at organisere opførelsen og idriftsætte sportsfaciliteterne til tiden.

Bilalov skulle som leder af bestyrelsen for de nordlige Kaukasus resorts have taget de tildelte opgaver mere alvorligt. Derudover havde han en stor erfaring med at arbejde på sportsgrene.

Da præsidenten for Den Russiske Føderation inspicerede byggeprojekter i Sochi, bemærkede han mange ubehagelige øjeblikke. Ud over "Rutschebanen", som Bilalov havde vanskeligheder med, var andre objekter også ret problematiske. På spørgsmålet:”Hvem er ansvarlig for alt dette?” Efterfulgt af svaret:”Alle de samme involverede personer.” Det handlede om Bilalov. Derfor beordrede Vladimir Putin at fjerne ham fra begge høje positioner.

Problemet blev bemærket for et år siden. Selv da overholdt Bilalov ikke deadlines, men ingen tillagde dette væsentlig betydning. Men da spørgsmålet blev om afskedigelse, indrømmede han ikke sine fejl og beskyldte myndighederne for alt.

Det er ikke overraskende, hvorfor Vladimir Putin var vred på Akhmed Bilalov og gik til ekstreme foranstaltninger som afskedigelse. Det kan have været et uventet slag, men i det mindste var det velfortjent.

Bror til Akhmed Bilalov

Men trampoliner er desværre ikke det eneste problem. Af de 349 objekter er der problemer med 49 flere, og muligvis på grund af opførelsen af Sochi-2014 vil ikke kun Bilalov lide, men også andre højtstående mennesker.

Ifølge en version havde Akhmed og hans bror Magomed en slags sports- og politisk duet: de yngre bygninger, de ældre forhandler med myndighederne. Men dette varede ikke længe. Som et resultat sluttede Akhmed Bilalovs karriere i en hård skandale.

Ud over byggeri retfærdiggjorde Bilalov ikke præsidentens tillid også til økonomiske forhold. Han beskyldes for ulovligt at have brugt et lån fra Vnesheconombank.

Bilalov misbrugte sine officielle beføjelser mere end én gang. Anklagemyndigheden foretager i øjeblikket nogle efterforskninger, og den tidligere direktør kan blive udsat for fængsel.

Anbefalede: